۶۴۹۹۶۸
۵۰۰۰

دسر لیمو و بیسکویت، پایانی هیجان انگیز و خوش طعم!

اگر به دنبال یک دسر متفاوت و جدید هستید، پیشنهاد میکنیم این دسر لیمو و بیسکوییت را امتحان کنید.

ماهنامه کیک و شیرینی: اگر به دنبال یک دسر متفاوت و جدید هستید، پیشنهاد میکنیم این دسر لیمو و بیسکوییت را امتحان کنید.
دسر لیمو و بیسکویت، پایانی هیجان انگیز و خوش طعم!

میزان سرو: ۸ عدد

مواد لازم:
  • شکر: سه چهارم پیمانه
  • نشاسته ذرت: یک چهارم پیمانه
  • آب: یک پیمانه
  • زرده تخم مرغ: 6 عدد
  • آب لیموترش: یک دوم پیمانه
  • کره (ذوب شده): 2 قاشق سوپ خوری
  • بیسکویت: 170 گرم
  • برش های لیموترش: برای تزئین
طرز تهیه:

1. شکر، نشاسته ذرت و آب را در ظرف مناسبی روی حرارت قرار دهید و هم بزنید تا شکر و نشاسته ذرت در آب حل شوند.

2. زرده های تخم مرغ را در ظرفی جداگانه با همزن دستی بزنید. مقداری از مخلوط نشاسته را به زرده ها اضافه و مخلوط کنید. این مخلوط را به مواد روی حرارت اضافه و مخلوط کنید. این مخلوط حرا به مواد روی حرارت اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا مواد غلظت یابند.

3. آب لیموترش را اضافه کرده و حدود یک دقیقه یا بیشتر به پخت مواد ادامه دهید. ظرف را از روی حرارت بردارید و کره را به مواد اضافه و مخلوط کنید تا کاملا ذوب شود. مقداری از مواد را کف قالب بریزید و یک لایه بیسکویت قرار دهید. این کار را با بقیه مواد تکرار کنید. دسر را حداقل 2 ساعت در یخچال قرار دهید و سپس روی آن را با برش های لیموترش تزئین و سرو کنید.

محتوای حمایت شده

گوناگون

سایر رسانه‌ها

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج