۷۸۸۶۱۸ ۱ نظر
۵۰۰۱

خورشت کدو تنبل را چگونه بپزیم؟

خورشت کدو تنبل یکی از غذا‌های لذیذ و خوشمزه استان گیلان می‌باشد که در فصول پاییز و زمستان تهیه می‌شود. در تهیه این خورشت از کدو تنبل استفاده می‌شود که منبع غنی پتاسیم و آهن و بتاکاروتن است.

برترین ها: خورشت کدو تنبل یکی از غذا‌های لذیذ و خوشمزه استان گیلان می‌باشد که در فصول پاییز و زمستان تهیه می‌شود. در تهیه این خورشت از کدو تنبل استفاده می‌شود که منبع غنی پتاسیم و آهن و بتاکاروتن است.

خواص کدو تنبل:

  • کدو تنبل از سرطان جلوگیری می کند.
  • کدو تنبل برای سلامت چشم ها مفید می باشد.
  • کدو تنبل برای تقویت ریه ها و سیستم ایمنی بدن مفید می باشد.
  • کدو تنبل تقویت کننده قلب می باشد.
  • کدو تنبل از پوست شما محافظت می کند.
  • کدوتنبل خلق و خو را بهبود می بخشد.
  • کدو تنبل ضد افسردگی می باشد.
  • کدوتنبل برای کلیه ها مفید می باشد.

مواد لازم:

  • گوشت : 400 گرم
  • کدو تنبل : 1 کیلوگرم
  • پیاز: 2 عدد متوسط
  • آلو بخارا: 100 گرم
  • زعفران : 1 قاشق سوپ خوری
  • روغن مایع : به مقدار لازم برای سرخ کردن
  • رب گوجه فرنگی : 1 قاشق سوپ خوری
  • دارچین : 1 قاشق چایخوری
  • نمک : به مقدار لازم
  • آب : 2 لیوان
  • فلفل قرمز : به مقدار لازم
  • آبغوره : 1 قاشق سوپ خوری

خورشت کدو تنبل را چگونه بپزیم؟

طرز تهیه:

1- ابتدا کدوها را بخوبی بشویید و پس از شستن کدوها را با پوست کن پوستش را بکنید.

2- کدوها را بصورت ریز و هلالی خرد کنید.

3- یکی از پیازها را بصورت خلالی خرد کنید و در ظرفی مقداری روغن بریزید و پیاز را تفت دهید تا کمی طلائی رنگ شود.

4- کدوها را به صورت هلال خرد کنید و همراه با پیاز تفت دهید.

5- در ظرفی دیگر یک پیاز را بصورت خلالی خرد کنید و با روغن تفت دهید.

6- گوشت تکه شده را داخل پیازها بریزید و تفت دهید.

7- بعد از تفت دادن گوشتها ، 2 لیوان آب جوشیده را به پیاز و گوشت تفت داده شده اضافه کنید.

8- شعله اجاق گاز را کم کنید و اجازه دهید گوشت با شعله ملایم روی حرارت گاز بپزد.

9- در هنگام پخت گوشت زعفران را به آن اضافه کنید اجازه دهید تا حسابی پخته شود .

10- آلوها را نیم ساعت در آب بگذارید تا کاملاً خیس شود. بعد آلوها را آبکشی کنید.

11- آلو و رب گوجه فرنگی را در آخر پخت به ظرفی که حاوی گوشت است اضافه کنید و اجازه دهید بمدت 1 ساعت با حرات ملایم پخته شود.

12- کدو و پیاز را که تفت داده اید را برداریدو به ظرفی که گوشت در حال پختن است اضافه کنید و به مدت بیست دقیقه اجازه دهید تا بپزد.

13- دارچین، نمک، فلفل قرمز و آبغوره را در آخر به موادتان اضافه کنید و بعد از 10 دقیقه خورشت را از اجاق بردارید.

14- خورشت کدو تنبل شما آماده سرو با پلو زعفرانی می باشد.

نکات خورشت کدو تنبل:

1- حتما قبل از اضافه کردن رب گوجه فرنگی آن را در روغن تفت دهید.

2- حتماً زمان پخت کدو باید بین 20 تا 30 دقیقه باشد اگر زیاد روی حرارت بماند کدو باز می شود.

3- اگر خورشت با طعم شیرین دوست دارید شکر اضافه کنید.

4- برای اینکه خورشت شما مزه ملس داشته باشد به آن آبغوره یا آبلیمو اضافه کنید.

5- در این خورشت به جای گوشت تکه شده می توانید گوشت چرخ کرده هم اضافه کنید.

محتوای حمایت شده

گوناگون

سایر رسانه‌ها

    نظر کاربران

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج