۱۱۷۲۸۴۰ ۱ نظر
۵۰۰۰

مشاهده زنبورهای گوشتخوار در کاستاریکا

بیشتر اوقات از زنبورها به‌عنوان گونه‌های آسیب‌پذیر و در معرض خطر در طبیعت حرف می‌زنیم اما این زنبورهای "لاشخور" در کاستاریکا با آن زنبورهای تپل‌ که در باغچه‌ها می‌بینیم زمین تا آسمان فرق دارند.

بی‌بی‌سی: بیشتر اوقات از زنبورها به‌عنوان گونه‌های آسیب‌پذیر و در معرض خطر در طبیعت حرف می‌زنیم اما این زنبورهای "لاشخور" در کاستاریکا با آن زنبورهای تپل‌ که در باغچه‌ها می‌بینیم زمین تا آسمان فرق دارند.

دندان‌ این زنبورهای بدون نیش از خانوادهٔ تریگونا طوری تکامل پیدا کرده است که می‌توانند گوشت را بجوند.

مشاهده زنبورهای گوشتخوار در کاستاریکا

به‌علاوه در طول زمان، نوعی باکتری در بدن‌شان به‌وجود آمده است که می‌تواند غذاهای غیرگیاهی مثل مرغ را هضم کند.

گروهی از کارشناسان دانشگاه کالیفرنیا، ریورساید (یوسی‌آر) بر این باورند که این زنبورها به دلیل رقابت شدید در طبیعت بر سر شیرهٔ گیاهان ناچار به تغییر ذائقه و استفاده از منابع غذایی غیرگیاهی شده‌اند.

زنبورهای لاشخور با اینکه نمی‌توانند نیش بزنند اما می‌توانند به انسان صدمه بزنند چون جای گاز آنها تاول دردناکی به‌جا می‌گذارد.البته این زنبورها عسل هم تولید می‌کنند که به گفته کارشناسان، شیرین و خوشمزه است.

محتوای حمایت شده

گوناگون

سایر رسانه‌ها

    نظر کاربران

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج