۱۲۵۳۸۷۸
۲۲۸۵۲
۲۲۸۵۲

چرا این روزها مردم رستوران نمی‌روند؟

رئیس اتحادیه دارندگان رستوران خبر از کاهش فروش ۳۰ الی ۴۰ درصدی رستوران‌داران از زمان شروع اعتراضات داد.

انتخاب: رئیس اتحادیه دارندگان رستوران خبر از کاهش فروش ۳۰ الی ۴۰ درصدی رستوران‌داران از زمان شروع اعتراضات داد. وی درخصوص علت این امر، می‌گوید که از یک سو خود مردم دیگر دل و دماغی برای رستوران رفتن ندارند و از سوی دیگر هم به دلیل اعتراضات، رستوران‌ها در شب مجبور بودند زودتر کار خود را تعطیل کنند.

چرا این روزها مردم رستوران نمی‌روند؟

ویروس کرونا و پس از آن شرایط اقتصادی و معیشت مردم، از یک سو منجر به کاهش یا حذف استفاده از رستوران‌ها توسط خانواده‌ها، شد و از سوی دیگر هم کاهش درآمد رستوران‌داران را به دنبال داشت. اما در شرایطی که بسیاری از رستوران‌داران هم با وجود افزایش قیمت‌ مواد غذایی، در حال تلاش برای حفظ بقای خود بودند، آن‌ها هم مانند بسیاری از مشاغل دیگر در این میان آسیب دیدند.

علی‌اصغر میرابراهیمی، رئیس اتحادیه‌دارندگان رستوران و سلف‌سرویس تهران در گفت و گو با «انتخاب» از کاهش 30 الی 40 درصدی فروش رستوران‌ها در این یک ماهه اخیر خبر داد. او درباره علت این امر، عنوان کرد: «از یک سو خود مردم دیگر دل و دماغی برای رستوران رفتن ندارند و از سوی دیگر هم به دلیل اعتراضات، رستوران‌ها در شب مجبور بودند زودتر کار خود را تعطیل کنند.»

محتوای حمایت شده

گوناگون

سایر رسانه‌ها

    مطالب خواندنی

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج