۱۲۸۳۲۶۳
۱۰ نظر
۸۴۴۰
۱۰ نظر
۸۴۴۰

اتفاق هولناک برای دختران یک دبیرستان در قم

تعدادی از دانش آموزان دبیرستان دخترانه بلقیس برقعی قم دچار مسمومیت شده و راهی بیمارستان شدند.

ایسنا: تعدادی از دانش آموزان دبیرستان دخترانه بلقیس برقعی قم دچار مسمومیت شده و راهی بیمارستان شدند.

برای سومین بار در هفته جاری تعدادی از دانش آموزان در قم این بار در دبیرستان دخترانه بلقیس برقعی قم دچار مسمومیت شدند و به مراکز درمانی انتقال یافتند.

دانش آموزان مدرسه بلقیس همانند دانش آموزان مدرسه فاطمیه قم و نور قم علائمی همچون تهوع، سرگیجه، سردرد و بی حسی در اندام‌ها داشتند.

این حادثه ظهر چهارشنبه رخ داد و ۷ دانش آموز و یک معلم که دچار مسمومیت شده بودند با ۴ دستگاه آمبولانس به مراکز درمانی منتقل شدند و در حال حاضر این دانش آموزان در مرکز درمانی خیرین سلامت تحت مراقبت درمانی قرار دارند.

تاکنون ۵ بار حادثه مسمومیت جمعی دانش آموزان در مدارس قم رخ داده که علت حوادث نیز مشخص نشده و نامعلوم است.

علی رغم موضع گیری روزهای اخیر دادستانی، پدافند غیر عامل و نمایندگان مجلس در قم هنوز کسی نمی داند یا نمی خواهد بگوید که مساله چیست؟ هیچ تصمیمی هم برای تعطیلی مدارس یا اختیاری شدن حضور دختران دانش آموز قمی اتخاذ نشده است.

چه زمانی طلا بخرم؟

تکنیک‌های دریافت سود روی طلا (+ پیش بینی قیمت طلا) رو در یک وبینار رایگان آموزشی یاد بگیر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

گوناگون

سایر رسانه‌ها

    نظر کاربران

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج