با این روشها برنج حتما دوندون میشه
برنج دون، برنجی است که پس از پخت، دانه های آن به صورت جداگانه و منسجم باقی می مانند و له نمی شوند.
خبرفوری: برنج دون، برنجی است که پس از پخت، دانه های آن به صورت جداگانه و منسجم باقی می مانند و له نمی شوند.یکی از روش های متداول برای دون شدن برنج، استفاده از آبغوره است. آبغوره، به دلیل خاصیت اسیدی خود، باعث می شود که دانه های برنج به خوبی نرم شوند و هنگام پخت، دون بمانند.
نظر کاربران
با تشکر . ولی آب سرد روی برنج ریختن با این حجم صحیح نیست .کل حرارت برنج رو از بین میبره و برنج یا خوب دم نمیکشه یا اصلا دم نمیکشه .نمک برنج رو هم کامل میشوره. آب سرد بسیار کمتر هست .
تنها چیزی که نگفت آبغوره بود_گفت آب نارنج یا آبلیمو