۱۴۳۱۷۲۰
۵۰۴
۵۰۴
پ

جلیلی به جای پاسخ به سوالات، به روحانی حمله کرد

سعید جلیلی نامزد ریاست‌جمهوری چهاردهم، در دومین بخش از مناظره نامزدها در صدا و سیما به سوالات کارشناسان درباره مردمی‌سازی اقتصاد پاسخ داد.

خبرآنلاین: سعید جلیلی نامزد ریاست‌جمهوری چهاردهم، در دومین بخش از مناظره نامزدها در صدا و سیما به سوالات کارشناسان درباره مردمی‌سازی اقتصاد پاسخ داد.

جلیلی به جای پاسخ به سوالات، به روحانی حمله کرد

پیش از شروع دور دوم مناظره انتخاباتی سوالات کارشناسان به شرح زیر پرسیده شد:

محمدجواد ایروانی: برای جهش تولید و سرمایه گذاری و مشارکت آحاد مردم چه الگوها و برنامه های مشخصی دارید؟

محمد خوش چهره: رویکرد رئیس جمهور برای تاکید روی طرحهای مردمی کردن اقتصاد چیست؟

فولادگر: سیاستهای اصل ۴۴ برای تغییر ریل اقتصاد کشور و انتقال از اقتصاد دولتی به وضعیتی بود که دولت نقش خودش را نظارت و تنظیم گری داشته باشد. چه اتفاقاتی افتاد که سیاستها جامع و خوب اجرا نشد؟ چرا فقط سراغ واگذاری هایی رفتیم آنهم با نگاه درآمدی؟ و توانمندسازی بخش خصوصی و تعاونی و ایجاد رقابت و رفع انحصار و آماده کردن محیط کسب و کار برای حضور مردم انجام نشد؟

سیدحمید پورمحمدی: تدبیر شما برای اینکه دست بخش خصوصی باز شود و شرکتهای دولتی و نهادهای عمومی غیردولتی در بازار رقابت محدود شود چیست؟

محمدرضا باهنر: خصولتی ها نه دولتی اند و نه خصوصی؛ برای اینکه این بنگاه های خصولتی را از این چرخه اقتصاد هم بهره وری شان را بالا ببریم و هم به مردم واگذار شود چه برنامه ای دارید؟

دانش جعفری: نقش شبه دولتی ها پررنگ است و واگذاریها به جای اینکه به مردم و بخش خصوصی واقعی باشد به شبه دولتیها واگذار شده است. منابع اینها هم غیرمستقیم ربط به دولت یا بخش عمومی دارد. از نظر شما در صورتی که بخواهید برنامه اقتصادی در کشور پیاده کنید، نقش شبه دولتیها را در واگذاری ها چطور می بینید؟ سیاست شما برای استفاده از منابع مردم در اقتصاد چیست؟

اهم پاسخهای سعید جلیلی به شرح زیر است:

*بحث‌های خوبی مطرح شد و کمک به انتخاب می کند چون کمک می‌کند به انتخاب مردم. مهم است چه رویکردی می خواهد کشور را اداره کند.

*آقای پورمحمدی گفتند برنامه ششم اجرا نشد. ایشان در دولت اول آن برنامه حضور داشتند؛ آن دولت به برنامه اعتقادی نداشت. اولین بار بود که دولت گفت من برنامه نمی نویسم! مجلس نوشت. دولتی بود که بیان میکرد و نامه نوشت به مجمع که اگر فلان توافق امضا نشود حقوق اسفند ۹۷ را نمیتوانیم بدهیم! هنوز هم امضا نشده و الان سال ۱۴۰۳ است.

*اما رویکرد دیگر رویکرد شهید رئیسی است که خیلی از کارهایی که آنها میگفتند انجام نمی شود را انجام داد.

*سوالاتی که کارشناس گفتند فرع بر یک اصل است. اگر دولت شناخت نداشته باشد چه بخش خصوصی باشد چه بخش دولتی یا چه بین اینها، او سواستفاده خود را می کند و ناکارآمدی بروز می یابد.

*نیاز به دولت فهیم و کارآمد است که به کار مسلط باشد. اگر این نباشد، چه واگذاری دولتی باشد چه خصوصی و چه خصولتی، وضعیت فرقی نمی‌کند.

*یک زمانی شما با هوشیاری کار می‌کنید و اگر واگذاری می‌شود بر مبنای افزایش بهره‌وری است.

*در درود لرستان یک کارخانه که 1200 کارگر داشت، چون به افرادی واگذاری شده بود که اهلیت نداشت و الان 4 تا نگهبان مانده است. در هپکو و آذرآب هم همین است.

*اینجاست که باید کسی را انتخاب کنید که می‌داند از فرصت‌ها چگونه باید استفاده کرد.

*اگر کسی که رانت یا حتی سرمایه داشته باشد، اما اهلیت نداشته باشد، مشکل آفرین می‌شود.

 

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت برترین ها هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج