۱۴۳۲۰۱۹
۱ نظر
۱۳۹۷
۱ نظر
۱۳۹۷
پ

اختلافات زوج جوان در قزوین با قتل پایان یافت

جانشین فرمانده انتظامی استان قزوین گفت: جوان ۲۴ ساله‌ای که به دلیل اختلاف با همسرش او را به قتل رسانده بود، توسط پلیس دستگیر و روانه زندان شد.

خبر آنلاین: جانشین فرمانده انتظامی استان قزوین گفت: جوان ۲۴ ساله‌ای که به دلیل اختلاف با همسرش او را به قتل رسانده بود، توسط پلیس دستگیر و روانه زندان شد.

6049980

سرهنگ "داود عبدالمالکی" با اعلام این خبر گفت: در پی اعلام مرکز فوریت های پلیسی۱۱۰ مبنی بر یک مورد فوت مشکوک در حوزه طارم سفلی ، بررسی موضوع و تحقیق از خانواده متوفی در دستور کار ماموران انتظامی پاسگاه کوهگیر قرار گرفت.

وی افزود: با اظهارات ضد و نقیض همسر متوفی و اطرافیان، موضوع به پلیس آگاهی ارجاع و در تحقیقات گارآگاهان مشخص شد که قاتل به دلیل اختلاف با همسر ۲۱ ساله‌اش و در پی عصبانیت و فشردن گلوی مقتول وی را به قتل رسانده است.

این مقام انتظامی از تشکیل پرونده و معرفی متهم به مرجع قضائی خبر داد و گفت: قاتل با صدور قرار مناسب روانه زندان شد.

سرهنگ عبدالمالکی در پایان، به کارگیری سعه صدر و استفاده از ظرفیت مراکز مشاوره و مددکاری را، راهکاری مناسب برای یادگیری مهارت های رفتاری و کنترل خشم و پیشگیری از وقوع درگیری ها و تنش های خانوادگی این چنینی بیان کرد

 

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

سریال شفرونی نسخه کامل

با تخفیف ویژه در فیلیمو

تماشا کنید

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • ناشناس

    ازدواج زودهنگام و بدون تجربه نتیجش همینه.

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج