۱۴۵۵۶۷۳
۱۷۱۳۵
۱۷۱۳۵
پ

طرز تهیه ترشی گل کلم با آب گوجه فرنگی

در این مقاله طرز تهیه این ترشی خوشمزه را به همراه تمام نکات مهمی که در تهیه آن باید بدانید به شما آموزش خواهیم داد.

مجله اکالا: در این مقاله طرز تهیه این ترشی خوشمزه را به همراه تمام نکات مهمی که در تهیه آن باید بدانید به شما آموزش خواهیم داد.

 در این مقاله طرز تهیه این ترشی خوشمزه را به همراه تمام نکات مهمی که در تهیه آن باید بدانید به شما آموزش خواهیم داد.

طرز تهیه ترشی گل کلم با آب گوجه فرنگی

مواد لازم جهت تهیه ترشی گل کلم با آب گوجه فرنگی به شرح زیر است:

مدت زمان آماده‌سازی مواد اولیه ۳۰-۴۰ دقیقه و تهیه این ترشی ۳-۴ روز است.

مقدار مواد اعلام شده حدود ۲ کیلوگرم ترشی به شما می‌دهد. شما با هر مقدار موادی که در دسترس دارید می‌توانید این ترشی خوش رنگ و جذاب را تهیه کنید.

درجه سختی تهیه این ترشی در دسته‌بندی متوسط قرار دارد.

مرحله اول: آماده‌سازی گوجه فرنگی

گوجه فرنگی‌ها را بشویید و درون آبکش گذارید تا آب اضافی‌شان گرفته شود. با کمک چاقو گوجه‌ها را چند برش بزنید تا راحت‌تر پخته شوند.

گوجه فرنگی‌های خرد شده را در قابلمه مناسبی بریزید و کمی آب به آن اضافه کنید.

قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و زمان دهید تا گوجه‌ها نرم شوند.

سپس گوجه‌های پخته شده را در مخلوط کن بریزید و به خوبی پوره و له کنید.

برای له کردن گوجه‌های پخته شده از گوشت کوب برقی نیز می‌توانید استفاده کنید.

مرحله دوم: آماده‌سازی گل کلم

گل کلم را با دست یا چاقو به گل‌های کوچک و یکدست تقسیم کنید.

گل‌کلم‌ها را درون کاسه مناسبی بریزید. مقداری آب و نمک به گل‌کلم‌ها اضافه کنید و به مدت ۱۰-۱۵ دقیقه زمان دهید تا در آب نمک بماند تا حشرات احتمالی از آن خارج شوند.

بعد از گذشت زمان اعلام شده گل کلم‌ها را از کاسه خارج کنید و درون آبکش گذارید تا آب اضافی‌شان گرفته شود.

مرحله سوم: آماده‌سازی سیر، ادویه‌ها و آبلیمو

سیر‌ها را بشویید و پوست بگیرید.

با کمک چاقو یا رنده سیر‌ها را رنده و له کنید. حال سیر رنده شده، آبلیمو ترش، نمک، فلفل قرمز، ادویه کاری، زردچوبه، دانه‌های گشنیز و نعنا خشک را درون کاسه مناسبی با هم مخلوط کنید تا ترکیب یک‌دستی حاصل شود.

مرحله چهارم: ترکیب همه مواد ترشی

گل کلم‌های خرد شده را در یک ظرف بزرگ بریزید. مخلوط ادویه‌های که در مرحله قبل آماده کردید را به گل کلم‌های خرد شده اضافه کنید.

سپس پوره گوجه فرنگی را به مخلوط فوق اضافه کنید و همه مواد را به خوبی با هم ترکیب کنید.

مرحله پنجم: انتقال به ظرف نگهدارنده

مخلوط گل کلم و گوجه فرنگی را در ظرف شیشه‌ای تمیز و خشک بریزید و در آن را محکم ببندید.

توجه داشته باشید که ظرف شما باید کاملا تمیز و عاری از هر گونه آلودگی باشد.

ظرف ترشی را به مدت حداقل ۱ هفته در دمای محیط نگهداری کنید تا طعم‌ها به خوبی به خورد هم بروند.

پس از این مدت، ترشی آماده مصرف است. به یاد داشته باشید پس از اولین استفاده ترشی را در یخچال نگهداری کنید.

امیدواریم که این آموزش مورد توجه شما علاقه‌مندان به دنیای جذاب و رنگارنگ آشپزی قرار گرفته باشد و شما نیز طبق روش ساده بالا این ترشی بسیار خوشمزه و جذاب را تهیه و در کنار عزیزانتان میل کنید.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت برترین ها هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج