۱۴۵۸۱۷۱
۱۹۱۹
۱۹۱۹
پ

علی مطهری: فریب آمریکا را خوردیم

نماینده ادوار مجلس با انتقاد از نگرفتن انتقام اسماعیل هنیه، نوشت: این باعث شد رژیم صهیونی جرأت پیدا کند که سیدحسن نصرالله را هم ترور کند.

برترین‌ها: علی مطهری، نماینده ادوار مجلس در توئیتی نسبت به عدم واکنش ایران به ترور اسماعیل هنیه ابراز نگرانی کرد. این نماینده ادوار مجلس، در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: تعلل ایران در پاسخ به ترور شهید اسماعیل هنیه در تهران در حالی که دنیا منتظر پاسخ ایران بود، باعث شد رژیم صهیونی جرأت پیدا کند  که سید حسن نصرالله را هم ترور کند. ما فریب آمریکا را خوردیم که پی در پی پیام فرستاد که نزنید هفته دیگر آتش‌بس را برقرار می‌کنیم. «الامور مرهونة باوقاتها»

6103077

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

سریال شفرونی نسخه کامل

با تخفیف ویژه در فیلیمو

تماشا کنید

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج