عملیات تماشایی تولید سوشی در یک کارخانه ژاپنی
سوشی خوراکی برنجی در آشپزی ژاپنی است و آمیزهای است از برنج پختهٔ ژاپنی با چاشنی سرکه، چندین گونه خوراک دریایی (بیشتر خام)، سبزیجات و تخم مرغ که بهصورت سرد خورده میشود.
فرادید: سوشی خوراکی برنجی در آشپزی ژاپنی است و آمیزهای است از برنج پختهٔ ژاپنی با چاشنی سرکه، چندین گونه خوراک دریایی (بیشتر خام)، سبزیجات و تخم مرغ که بهصورت سرد خورده میشود. در این ویدئو نحوه تولید انبوه سوشی را در ژاپن مشاهده می کنید.
ارسال نظر