۱۴۶۸۸۸۳
۶ نظر
۸۷۷۰
۶ نظر
۸۷۷۰
پ

رب گوجه صنعتی بهتر است یا خانگی؟

یک دکترای تخصصی بهداشت می‌گوید: رب گوجه خانگی معمولاً در شرایط کنترل نشده تولید می‌شود.

ایسنا: الهه عسکری بیان کرد: رب گوجه یکی از محصولات مهم در صنایع غذایی است که در منازل نیز تولید می‌شود.

وی افزود: در رب گوجه صنعتی ویژگی‌های رنگ و طعم آن به دلیل فرآیند تبخیر در خلاء، که فشار کم و در نتیجه شرایط دمای پایین را فراهم می‌کند، بهتر حفظ می‌شود.

عضو هیات علمی و متخصص بهداشت موادغذایی دانشگاه علوم پزشکی لرستان اضافه کرد: در تولید رب گوجه خانگی، حذف آب از پوره گوجه در فشار اتمسفر انجام می‌شود که تبخیر را دشوار می‌کند و به زمان پخت طولانی نیاز است.

0

عسکری افزود: گاهی اوقات رب گوجه‌ خانگی با قرار گرفتن پوره در معرض نور خورشید به دست می‌یابد. رب گوجه خانگی معمولاً در شرایط کنترل نشده تولید می‌شود.

این متخصص یادآور شد: حرارت‌دهی طولانی در فرآیند تولید رب گوجه خانگی ممکن است باعث کاهش محتوای لیکوپن، ویتامین سی، ارزش آنتی اکسیدانی، ترکیبات فنلی و فلاونوئیدی آن شود.

دکترای تخصصی بهداشت گفت: رب گوجه‌ صنعتی بیشتر از رب گوجه‌ خانگی دارای ریزمغذی‌هایی مانند آنتی‌اکسیدان‌ها، ترکیبات فنلی و فلاونوئیدی است.

وی گفت: در ضمن رب صنعتی چون pH اسیدی دارد، پاستوریزه می‌شود و نمک هم دارد پس نیاز به نگهدارنده ندارد.

عسکری تصریح کرد: در مجموع به نظر می‌رسد رب گوجه صنعتی استاندارد (غیر تقلبی) نسبت به رب خانگی برای سلامتی مناسب‌تر است.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 11/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • ناشناس

    اگه فقط گوجه باشه موشی قورباقه ای چیزی باهاش ترکیب نشده باشه

  • سهیل

    رب خانگی از لحاظ بهداشت ۱۰۰درصدپاکه رب شرکتی مرکز بهداشت هیچ کنترلی نداره همانطور که درکشتزارمیبینیم چطورگوجه خریدمیکنن وچطورمیوه پوسیده براساس به رب اضافه میکنن

  • زهراامیری

    همه ی اینا درست ،من خودم طعم رب صنعتی رودوست دارم غذا روخوشمزه ترمیکنه ،منتها ااگه باگوجه های کپ زده وگندیده تهیه نشده باشه ،متاسفانه معلوم بامصرف رب صتعتی چنددرصد مردم به سرطان وبیماریهای گوناگون مبلا میشن ،که این کارسناس عزیز نگفتن ،من عطاشو به لقاش بخشیدم رب صنعتی رو وهرسال زحمت تهیه رب خونگی رومتحمل میشم

  • ناشناس

    می‌تونستی بجای این چرندیات 1.طرز خشک کردن گوجه و 2.=رنده کردن و‌پختن و نگهداری در یخچال رو‌بگیید که زحمت تهیه رب و فرایند تهیه آن رو‌ نکشیم و سوم اینکه به بیماری با مصرف رب صنعتی مبتلا نشید

  • ناشناس

    رب گوجه های صنعتی تنها چیزی که ندارند گوجه فرنگی است کدو بادمجان کدو تنبل البته دور ریخته شده ها وکرمو

  • آفرین

    با قیمت وحشتناک گوجه
    نمیشه رب تهیه بکنیم

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج