۱۴۷۶۶۲۲
۴۸۷
۴۸۷
پ

آلودگی هوا مدارس این استان را تعطیل کرد

روابط عمومی آموزش و پرورش استان قزوین درخصوص وضعیت آموزش مراکز پیش دبستانی و مدارس ابتدایی و استثنایی نواحی یک و دو قزوین و شهرستان‌های البرز و آبیک، در تاریخ سه‌شنبه بیستم آذر ماه اطلاعیه‌ای صادر کرد.

ایسنا: روابط عمومی آموزش و پرورش استان قزوین درخصوص وضعیت آموزش مراکز پیش دبستانی و مدارس ابتدایی و استثنایی نواحی یک و دو قزوین و شهرستان‌های البرز و آبیک، در تاریخ سه‌شنبه بیستم آذر ماه اطلاعیه‌ای صادر کرد.

2024453_825-1-300

در اطلاعیه آموزش و پرورش آمده است: با توجه به رصد میانگین ۲۴ ساعته آلودگی هوا و بالا بودن شاخص آلودگی، با هماهنگی به عمل آمده با ستاد مدیریت بحران استان، کارگروه شرایط اضطراری آلودگی هوا، مدارس نواحی یک و دو قزوین و شهرستان‌های البرز و آبیک در مقطع پیش دبستانی و ابتدایی و استثنایی؛ طی نوبت صبح و بعدازظهر روز سه‌شنبه بیستم آذر ماه کلاس‌ها به صورت غیرحضوری در بستر شاد برگزار می‌شود.

همچنین مهدهای کودک و مراکز جامع سنجش، نیز تعطیل خواهند بود و با توجه به وضعیت آلودگی هوا شایسته است از حضور دانش‌آموزان در فضای باز در زنگ ورزش در سایر مقاطع خودداری به‌عمل آید.

همچنین حضور عوامل اجرایی در مدارس جهت پاسخگویی به اولیا، دانش‌آموزان و ارباب رجوع الزامی است.

 

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

می‌خواید یکبار برای همیشه از «بی‌پولی» خلاص شید؟ این وبینار رایگان برای شماست 👇

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج