چند نکته قابل تامل درباره فیلم خبرساز بهرام افشاری
فیلم «هفتادسی» تا ۷ اردیبهشت ۱۴۰۴، با جذب حدود ۶ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر مخاطب، و فروش ۳۶۰ میلیارد تومان، در جایگاه اول پرفروشترین فیلم تاریخ سینمای ایران ایستاد.
برترینها: فیلم «هفتادسی» تا ۷ اردیبهشت ۱۴۰۴، با جذب حدود ۶ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر مخاطب، و فروش ۳۶۰ میلیارد تومان، در جایگاه اول پرفروشترین فیلم تاریخ سینمای ایران ایستاد.
حسین شریفیفر، منتقد سینما درباره این فیلم نوشت: اگر بخواهیم از همین ابتدا فحش ندهیم، میتوان گفت: «هفتاد سی» بیشتر از آنکه «فیلم» باشد، یک فریب بزرگ رسانهای است. سازندگانِ مکار چنین آثاری، با انتشار تیزرهایی پر از ایهام در شبکههای اجتماعی و مانور روانی و سواستفاده از خلافرهنگی، «تماشاگر هدف» را بهدام تبلیغات فیلم میاندازند. الگوریتمها هم بر اساس لایک و کامنت، کمک میکنند تا فیلم در مدار توجه بماند؛ بهعبارتی صید ۳۶۰ میلیارد تومان از آبهای گلآلود، راحت است!
سکانس حمامبردن یعقوب در هفتاد سی، بهوضوح یک بازخوانی هجوآمیز و تلخ از سکانس مشابه در «جدایی نادر از سیمین» است. آنجا نادر، پدر بیمار و ناتواناش را با حس مسوولیت و رنجِ درونی میشُوید؛ و اینجا سرقت متنی با هدف تخریب، و تجاوز به پسقلهی خاطرات ما! پدیدهای بهنام «تماشاگر» که برای دیدن میرود، اما نمیبییند… کمدیِ پُررو و چِرک.
نظر کاربران
من بعنوان یک تماشکر معمولی
دیدم که این فیلم اصلا کمدی نبود
وحیف پولی که مردم دادن رفتن
سینما اینو دیدن واقعا جای تاسف
داره
یه عده چقدر راحت پول درمیارن
خیلی چرت بود
ذائقه فرهنگی ملت ما بدجوری سردرگمه، یه روز کلاه قرمزی میشه پرفروشترین و یه روز این فیلم بدون اینکه هیچکدوم محتوی خاصی داشته باشند و آموزهای رو به مخاطب منتقل کنند و صرفاً هذلگویی هستند در مقابل فیلم روز واقعه با آن محتوی غنی که به اقرار اساتید سینما و جامعهشناس برترین فیلم تاریخ سینمای ایران است همچنان در بین جامعه مهجورست
یک فیلم بسیار سطح پایین. اکثر فیلمها شدن کمدی و بی محتوا. خیلی ساله فیلمی که ارزش دیدن داشته باشه به ندرت ساخته شده.