۱۵۰۹۹۱۳
۳۷۴
۳۷۴
پ

خیز نمایندگان زن برای کاندیداتوری نایب رئیسی مجلس

یکی از اعضای فراکسیون زنان مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه در انتخابات سال دوم هیئت رئیسه، برای جایگاه‌های دبیری و ناظران چند نفر از نمایندگان زن اعلام کاندیداتوری خواهند کرد، گفت: فکر کنم که برای جایگاه نایب رئیسی نیز کاندیداهایی از نمایندگان زن داشته باشیم.

خبرگزاری ایسنا: یکی از اعضای فراکسیون زنان مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه در انتخابات سال دوم هیئت رئیسه، برای جایگاه‌های دبیری و ناظران چند نفر از نمایندگان زن اعلام کاندیداتوری خواهند کرد، گفت: فکر کنم که برای جایگاه نایب رئیسی نیز کاندیداهایی از نمایندگان زن داشته باشیم.

1962690_297

بهشید برخوردار با اشاره به برگزاری انتخابات هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی در خرداد ماه سال جاری با بیان اینکه «نمایندگان زن حتما در این انتخابات چندین کاندیدا دارند»، اظهار کرد: در انتخابات سال دوم هیئت رئیسه، علاوه بر اینکه برای جایگاه‌های دبیری و ناظران چند نفر از نمایندگان زن اعلام کاندیداتوری خواهند کرد، فکر کنم که برای جایگاه نایب رئیسی هم کاندیداهایی از نمایندگان زن داشته باشیم.

وی درباره اهمیت حضور زنان در ترکیب هیئت رئیسه مجلس نیز اظهار کرد: این حضور می‌تواند در پیگیری بهتر موضوعات مربوط به حیطه زنان خیلی موثر باشد. همچنین قطعاً ترکیبی از خانم‌ها و آقایان مدیریت بهتری را برای صحن به همراه دارد.

هیئت رئیسه مجلس دارای ۱۲ صندلی است که از این ۱۲ صندلی یک جایگاه برای رئیس  و ۲ جایگاه برای نواب رئیس و ۶ جایگاه نیز به دبیران هیئت رئیسه اختصاص دارد. همچنین ۳ جایگاه نیز متعلق به ناظران هیئت رئیسه است. در بررسی اعضای هیأت رئیسه‌های مجالس پیشین تنها نام‌های سهیلا جلودارزاده نماینده مردم تهران و شهربانو امینی نماینده مردم ارومیه که هر دو از نمایندگان دوره ششم مجلس هستند، به چشم می‌خورد؛ جلودارزاده به مدت ۴ سال و امینی به مدت یک ماه به عنوان منشی در هیئت رئیسه مجلس عضویت داشتند.

در دوره فعلی مجلس، ۱۴ نماینده زن حضور دارند که در مقایسه با مردان نماینده، سهمی ۵ درصدی از صندلی‌های مجلس را به خود اختصاص داده‌اند. از این ۱۴ نماینده، در انتخابات سال نخست هیئت رئیسه مجلس، ۳ نفر برای تصاحب صندلی‌های دبیری و ۲ نفر برای تصاحب صندلی‌های ناظران هیئت رئیسه کاندیدا شدند اما نتوانستند در مقابل مردان به دستاوردی برسند.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج