۱۵۱۱۷۲۸
۵۵۹
۵۵۹
پ

حمل این وسیله در چمدان زائران حج ممنوع شد

در سال‌های گذشته زائران حج چند پاوربانک با خود همراه داشتند اما امسال حمل پاوربانک در پرواز تنها در ساک دستی و با ظرفیت محدود مجاز است.

فارس: در سال‌های گذشته زائران حج چند پاوربانک با خود همراه داشتند اما امسال حمل پاوربانک در پرواز تنها در ساک دستی و با ظرفیت محدود مجاز است. 

637189423936513818

سال گذشته این محدودیت وجود نداشت اما امسال در کنار ممنوعیت حمل برخی وسایل مثل قیچی، فندک، اسپری‌های قابل اشتعال و برخی داروهای خاص، قوانین جدید برای پاوربانک‌ها که از وسایل ضروری سفر برای شارژ تلفن‌همراه است، نیز اجرا می‌شود.

«پاور بانک داخل چمدان داری؟» همین یک جمله کافی است تا درست وقتی که زائران حج با خیال راحت چمدان را با دقت بسته و روی ترازو برای دریافت کارت پرواز قرار داده، مأمور امنیتی فرودگاه سراغشان بیاید. 

روابط عمومی شرکت فرودگاه‌های ایران اعلام کرد که هر زائر حج فقط مجاز به حمل «یک پاوربانک» است، آن هم فقط در «ساک دستی داخل کابین»، نه در چمدان. 

بر همین اساس دیگر زائران حج نمی‌توانند چند پاوربانک همراه داشته باشند یا آن را ته چمدان پنهان کنند. قوانین جدید به زائران حج فقط اجازه می‌دهد پاوربانک‌هایی «با برند معتبر» و «ظرفیت حداکثر ۲۰ هزار میلی‌آمپر» با خود به سرزمین وحی ببرید. 

گفته می‌شود که «این تصمیم برای امنیت پرواز گرفته شده است.» البته در فرودگاه‌های عربستان هم در صورت مشاهده تخلف پاوربانک ضبط خواهد شد.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج