۱۵۱۲۷۸۵
۱ نظر
۱۰۰۷
۱ نظر
۱۰۰۷
پ

تماس فوری مصر با ویتکاف درباره ایران

«بدر عبدالعاطی» وزیر امور خارجه مصر در تماسی تلفنی با «استیون ویتکاف» فرستاده ویژه آمریکا در امور منطقه و مذاکره‌کننده ارشد آمریکایی، آخرین تحولات مربوط به مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا را بررسی کرد.

ایسنا: «بدر عبدالعاطی» وزیر امور خارجه مصر در تماسی تلفنی با «استیون ویتکاف» فرستاده ویژه آمریکا در امور منطقه و مذاکره‌کننده ارشد آمریکایی، آخرین تحولات مربوط به مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا را بررسی کرد.

5167902

در این تماس همچنین در خصوص بحران غزه و وضعیت اوکراین نیز گفت‌وگو شد.

وزیر امور خارجه مصر همچنین در تماس جداگانه‌ای با همتای عمانی خود از تلاش‌های میانجی‌گرانه این کشور در مذاکرات ایران و آمریکا تمجید کرد. مسقط روز یکشنبه میزبان چهارمین دور مذاکرات میان آمریکا و ایران درباره برنامه هسته‌ای تهران بود.

سایت وزارت امور خارجه مصر ساعاتی پیش در بیانیه‌ای اعلام کرد که بدر عبدالعاطی با وزرای امور خارجه عمان و ایران تماس‌های تلفنی جداگانه‌ای برقرار کرد.

طبق گزارش وبسایت وزارت خارجه مصر، در این بیانیه آمده است که عبدالعاطی در جریان تماس خود با «بدر البوسعیدی» و «سید عباس عراقچی»، از تلاش‌های عمان در میزبانی و میانجی‌گری میان تهران و واشنگتن قدردانی کرد.

وی همچنین بر حمایت کامل قاهره از مسیر دیپلماتیک برای حل‌وفصل مسائل منطقه‌ای تاکید کرد.

وزیر خارجه مصر همچنین ابراز امیدواری کرد که این گفت‌وگوها به کاهش تنش‌ها و تقویت ثبات در منطقه منجر شود.

 

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • چشم سوم

    یکجوری توافق کنیم،رفع تحریم کنیم.

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج