۱۵۱۵۳۰۶
۳۹۴
۳۹۴
پ

هزار «روبوتاکسی» تسلا در راه خیابان‌ها

ایلان ماسک اعلام کرده است که خودروهای خودران تسلا موسوم به روبوتاکسی‌ها از ماه ژوئن فعالیت خود را در شهر آستین تگزاس آغاز خواهند کرد.

دیجیاتو: ایلان ماسک اعلام کرده است که خودروهای خودران تسلا موسوم به روبوتاکسی‌ها از ماه ژوئن فعالیت خود را در شهر آستین تگزاس آغاز خواهند کرد.

photo_2025-05-23_01-21-26

ایلان ماسک گفته این طرح ابتدا با ۱۰ خودرو شروع می‌شود و به‌مرور در عرض چند ماه ممکن است تعداد آن‌ها به بیش از هزار دستگاه برسد.

روبوتاکسی‌ها تنها با دعوت‌نامه در اختیار کاربران قرار می‌گیرند و در بخش‌های مشخصی از شهر فعالیت خواهند کرد.

ماسک همچنین از برنامه‌اش برای گسترش این سرویس به شهرهای دیگر مانند سان‌فرانسیسکو خبر داده و پیش‌بینی کرده تا پایان سال ۲۰۲۶، بیش از یک‌میلیون خودروی خودران تسلا در آمریکا فعال شود. این در حالی است که او پیش‌تر نیز وعده‌هایی مشابه داده بود که محقق نشدند. تسلا هنوز مجوز کامل فعالیت در ایالت‌هایی مثل تگزاس و کالیفرنیا را دریافت نکرده و مقررات ناهمسان در ایالت‌ها یکی از چالش‌های اصلی در مسیر توسعه این فناوری است.

 

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج