۱۵۱۹۴۲۸
۱۸۹۰
۱۸۹۰
پ

خالق قصه‌های مجید در بیمارستان بستری شد

هوشنگ مرادی کرمانی به علت ناراحتی قلبی در بیمارستان بستری است.

ایسنا: هوشنگ مرادی کرمانی به علت ناراحتی قلبی در بیمارستان بستری است.

هومن مرادی کرمانی، فرزند این نویسنده پیشکسوت با اعلام این خبر گفت که او به علت ناراحتی قلبی  از روز جمعه (۱۶ خرداد) در بخش سی‌سی‌یو بستری شده و امروز (یکشنبه، ۱۸ خرداد) با اجازه پزشک و بهبودی نسبی به بخش منتقل شده است.

2197525_972

هوشنگ مرادی کرمانی زاده‌ ۱۶ شهریور ۱۳۲۳ در روستای سیرچ از توابع بخش شهداد کرمان است. تا کلاس پنجم ابتدایی در آن روستا درس خواند و همراه پدربزرگ و مادربزرگش زندگی کرد. 

مرادی کرمانی سال ۱۳۵۳ داستان «قصه های مجید» را خلق کرد که شهرت زیادی دارد. «شما که غریبه‌ نیستید»، «مهمان مامان»، «خمره»، «پلو خورش»، «قاشق چای‌خوری»، «مربای شیرین»، «بچه‌های قالیباف‌خانه» و «ته خیار» از جمله‌ دیگر آثار این نویسنده است.

آثار مرادی کرمانی به زبان‌هایی همچون آلمانی، انگلیسی، فرانسوی، اسپانیایی، هلندی، عربی، ارمنی و هندی ترجمه شده‌ است، 

هوشنگ مرادی کرمانی چند سال پیش گفته بود: معتقدم نویسنده مانند بوکسور و فوتبالیست و ... یک دوره‌ای دارد و تمام می‌شود؛ دوره من تمام شده و دیگر نمی‌خواهم بنویسم، البته اگر بتوانم.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج