۱۵۱۹۷۹۱
۹۸۳
۹۸۳
پ

داوود عرب درگذشت

داوود عرب از پیشکسوتان صنف دستیاران فیلمبرداری سینما صبح امروز ۱۹ خردادماه بر اثر عارضه ریوی درگذشت.

ایسنا: داوود عرب از پیشکسوتان صنف دستیاران فیلمبرداری سینما صبح امروز ۱۹ خردادماه بر اثر عارضه ریوی درگذشت.

6247257

مهرداد لشکری، رییس انجمن صنفی دستیاران فیلمبرداری سینما از درگذشت داوود عرب از پیشکسوتان صنف دستیاران فیلمبرداری سینما خبر داد و گفت: «مرحوم عرب دچار عارضه ریوی بود و به همین دلیل مدتی در منزل تحت درمان قرار داشت اما از دنیا رفت.» 

او ادامه داد: «داوود عرب متولد ۱۵ مهر ۱۳۲۶ بود که از سال ۱۳۵۰ وارد حوزه سینما شد، ایشان قبل و بعد از انقلاب به عنوان دستیار فیلمبردار فعالیت داشت و با کارگردانان معتبری همچون مرحوم ساموئل خاچیکیان و محمدرضا فاضلی کار کرده بود.» 

لشکری یادآور شد: «از میان آثار معروف داوود عرب می‌توان به فیلم‌های «دندان مار» اثر مسعود کیمیایی و «خواستگاری» اثر مهدی فخیم‌زاده اشاره کرد.» 

او همچنین در فیلم‌های «جان دار» و «سمفونی نهم» نیز به عنوان دستیار فیلمبردار حضور داشته است و در فیلم «گیجگاه» نیز به عنوان بازیگر به ایفای نقش پرداخت.

به گفته‌ او، داود عرب جزو بنیان‌گذاران اولین انجمن دستیاران فیلمبردار سینما در سال ۵۸ بود.

رییس انجمن صنفی دستیاران فیلمبرداری سینما در مورد جزییات مراسم تشییع آن مرحوم توضیح داد: «مراسم تشییع زنده‌یاد داوود عرب فردا سه‌شنبه ۲۰خرداد از ساعت ۱۰:۳۰ صبح در قطعه هنرمندان بهشت زهرا(س) برگزار می‌شود.» 

 

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج