۱۵۲۱۵۸۱
۷۹۸۶
۷۹۸۶
پ

پاکستان گذرگاه‌های مرزی با ایران را مسدود کرد

رسانه‌های پاکستانی از مسدود شدن رسمی تمامی گذرگاه‌های مرزی در مناطق مرزی گوادر و پنجگور خبر دادند.

خبرگزاری فارس: حکومت ایالتی بلوچستان به‌طور رسمی تمام گذرگاه‌های مرزی با ایران در ولسوالی‌های گوادر و پنجگور را مسدود کرد و عبور و مرور افراد پیاده و انتقال مواد سوخت را تا اطلاع بعدی به حالت تعلیق درآورد. 

171912481

به نقل از اکسپرس تریبون، این رسانه از قول مقام‌های محلی گزارش داد که این تصمیم برای حفظ امنیت مردم و به‌دلیل وخامت اوضاع در ایران گرفته شده است. 

در بیانیه‌ای دفتر معاون ولسوال گوادر آمده است: «به‌دنبال دستورات مقامات ایالتی، گذرگاه گبد-کلاتو به‌طور نامحدود بسته شده است. از شهروندان خواسته می‌شود که در جریان اخبار قرار داشته باشند و برای راهنمایی با مقامات محلی تماس بگیرند.» 

اداره ولسوالی پنجگور نیز اعلام کرده است که تمام رفت‌وآمدها از طریق گذرگاه‌های مرزی با ایران به حالت تعلیق درآمده و انتقال مواد سوخت به‌طور کامل ممنوع شده است. 

مقامات دلیل این اقدام را احتمال بی‌ثباتی در ایران و منطقه وسیع‌تر عنوان کرده‌اند. 

براساس گزارش‌ها، ورود نفت و دیگر فرآورده‌های سوختی از مرز ایران متوقف شده و بسیاری از تانک‌تیل‌ها تعطیل شده‌اند. 

اسحاق دار، وزیر خارجه و معاون صدراعظم پاکستان، در پیامی در شبکه اجتماعی اکس اعلام کرد که حکومت تمام اقدامات لازم را برای تأمین امنیت و رفاه شهروندان پاکستانی روی‌دست گرفته است.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج