۱۵۲۲۰۰۸
۲۸۱۸
۲۸۱۸
پ

رجزخوانی صدراعظم آلمان برای ایران

صدراعظم آلمان بدون اشاره به حملات رژیم صهیونیستی به ایران در فاصله ۲ روز مانده تا مذاکرات ایران-آمریکا، تهران را به ترک کردن میز مذاکره متهم کرد.

همشهری آنلاین: رژیم صهیونیستی در یک اقدام خلاف قوانین بین‌الملل بامداد ۲۳ خرداد ماه اهدافی را در تهران و شهرهای مختلف نشانه گرفت که در پی آن تعدادی از فرماندهان عالی‌رتبه نظامی کشور، دانشمندان هسته‌ای و شهروندان به شهادت رسیدند. با توجه به اقدام انجام شده، جمهوری اسلامی ایران حق قانونی خود می‌دانست که به دفاع مشروع بپردازد و در همین راستا سرزمین‌های اشغالی را مورد اهداف خود قرار داده است.

5198346

طبق گزارش نشریه پالتیکو، «فردریش مرتس» صدراعظم آلمان طی یک گفت‌وگوی تلویزیونی در پاسخ به این سوال که آیا آلمان انتظار دارد که آمریکا در جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران مشارکت کند، مدعی شد: «ما در این مورد صحبت کرده‌ایم و این تصمیم بستگی به این دارد که آیا ایران آماده بازگشت به میز مذاکره است یا خیر.»

مرتس در ادامه اظهارات خود در جریان نشست گروه هفت در کانادا، ضمن حمایت دوباره از اقدامات تروریستی رژیم صهیونیستی گفت: «به هر حال باید منتظر ماند. این تصمیم از سوی ایالات متحده احتمالا در آینده‌ای نزدیک اتخاذ شود.»

صدراعظم آلمان مدعی شد: «اگر ایران عقب‌نشینی نکند، نابودی کامل برنامه هسته‌ای آن در دستورکار خواهد بود».

او با این حال اذعان کرد که رژیم صهیونیستی نمی‌تواند به تنهایی به این هدف ادعایی برسد.

این اظهارات در حالی عنوان شده که ایران نیز مذاکره را ترک نکرده و این آمریکا بود که با نشان دادن چراغ سبز به رژیم صهیونیستی در فاصله ۲ روز تا برگزاری مذاکرات، میز مذاکره را ترک کرد.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج