۱۵۳۳۹۶۰
۳۱۶
۳۱۶
پ

حماس برای ادامه مذاکره شرط تعیین کرد

روزنامه جروزالم‌پست به نقل از یک منبع گزارش داد که جنبش فلسطینی حماس خواستار ورود صدها کامیون کمک به نوار غزه به عنوان پیش‌شرط ادامه مذاکرات با رژیم صهیونیستی شده است.

ایسنا: روزنامه جروزالم‌پست به نقل از یک منبع گزارش داد که جنبش فلسطینی حماس خواستار ورود صدها کامیون کمک به نوار غزه به عنوان پیش‌شرط ادامه مذاکرات با رژیم صهیونیستی شده است. به نوشته این روزنامه این درخواست در روزهای اخیر به میانجیگران منتقل شده است.

6271984

این در حالی است که در روزهای گذشته در پی خروج رژیم صهیونیستی از مذاکرات غیرمستقیم در دوحه با جنبش حماس، این مذاکرات ناکام ماند.

در دوم مارس، رژیم صهیونیستی گذرگاه‌های غزه را به روی ورود کمک‌های بشردوستانه، امدادی و پزشکی به نوار غزه بست و باعث وخامت بی‌سابقه اوضاع انسانی شد. 

اخیراً، مذاکرات و تلاش‌هایی برای دستیابی به توافق آتش‌بس احتمالی در نوار غزه، با میانجیگری قطر، مصر و ایالات متحده، از سر گرفته شد که پیشنهادات آن شامل آتش‌بس ۶۰ روزه، توقف خصومت‌ها و تبادل جزئی زندانیان و بازداشت‌شدگان و به دنبال آن آغاز مذاکرات با هدف آتش‌بس دائمی و پایان جنگ بود.

با این حال، در ۲۴ ژوئیه، استیو ویتکاف، فرستاده ایالات متحده به خاورمیانه، از شکست آخرین دور مذاکرات غیرمستقیم بین حماس و اسرائیل که در دوحه در حال انجام بود، خبر داد. او تصمیم گرفت هیئت آمریکایی را برای مشاوره از مذاکرات غزه خارج کند و حماس را متهم کرد که نمی‌خواهد به آتش‌بس در نوار برسد. از سوی دیگر، حماس از اظهارات ویتکاف در مورد موضع این جنبش ابراز تعجب کرد و بر اشتیاق خود برای تکمیل مذاکرات و دستیابی به توافق آتش‌بس دائمی تأکید کرد.

رژیم صهیونیستی از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ مرتکب جنایت‌های بسیاری در غزه شده و از دوم مارس سال جاری با بسته همه گذرگاه‌ها، عامل قحطی در این باریکه شده است.

کشتار جمعی رژیم صهیونیستی در غزه منجر به شهید و زخمی شدن بیش از ۲۱۰ هزار فلسطینی شده است که اکثر آن‌ها زن و کودک هستند.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج