فلای تودی - بالا استیکی
۱۵۳۸۷۲۸
۱۵۵۲
۱۵۵۲
پ

آمریکا: امروز چرخه صادرات نفت ایران را مختل کردیم

آمریکا بار دیگر در چارچوب سیاست فشار حداکثری علیه جمهوری اسلامی ایران، چندین شرکت و نهاد خارجی فعال در حوزه کشتیرانی و انرژی را به بهانه ارتباط با ایران تحریم کرد.

ایسنا: آمریکا بار دیگر در چارچوب سیاست فشار حداکثری علیه جمهوری اسلامی ایران، چندین شرکت و نهاد خارجی فعال در حوزه کشتیرانی و انرژی را به بهانه ارتباط با ایران تحریم کرد.

63521656

 وزارت خزانه‌داری آمریکا روز پنج‌شنبه در بیانیه‌ای اعلام کرد نام بیش از ۱۰ شرکت و نهاد مستقر در کشورهایی همچون چین، یونان، امارات، هنگ‌کنگ و جزایر مارشال را به فهرست تحریم‌های خود افزوده است. همچنین نام تعدادی از نفتکش‌ها و شناورهای مرتبط با این شرکت‌ها نیز در لیست جدید قرار گرفته است.

«اسکانت بسنت» وزیر خزانه داری آمریکا نیز در بیانیه‌ای ضدایرانی مدعی شد: «با تحریم‌های امروز، چرخه صادرات نفت ایران را مختل کردیم.»

این اقدام در حالی صورت می‌گیرد که آمریکا طی سال‌های اخیر با استفاده از ابزار تحریم‌های یک‌جانبه، تلاش کرده مانع از فعالیت‌های مشروع ایران در حوزه انرژی و تجارت خارجی شود؛ سیاستی که بارها از سوی مقامات ایرانی و کارشناسان بین‌المللی به‌عنوان اقدامی غیرقانونی و ناقض حقوق بین‌الملل مورد انتقاد قرار گرفته است.

تحریم‌های تازه در ادامه سیاست‌های واشنگتن برای اعمال فشار بر اقتصاد ایران اعمال شده و در عمل، بیش از آنکه تأثیری بر توانمندی‌های ایران داشته باشد، موجب پیچیده‌تر شدن مناسبات اقتصادی جهانی و آسیب به شرکای تجاری سایر کشورها می‌شود.

 

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج