۱۵۵۰۲۴۴
۷۳۹
۷۳۹
پ

واکنش زیدآبادی به ادعای کارشکنی ویتکاف

فعال رسانه نوشت: خانم مهاجرانی سخنگوی دولت از برنامه‌ریزی دیداری سه‌جانبه با حضور نمایندگان ایران و اروپا و آمریکا خبر داده که به گفتۀ وی، استیو ویتکاف، نمایندۀ رئیس‌جمهور آمریکا از حضور در آن خودداری کرده است. برنامه‌ریزی دیدار و مذاکره با نمایندۀ ترامپ، در چه زمانی انجام شده است؟ مجوزدار یا بدون مجوز بوده است؟

برترین‌ها: احمد زیدآبادی، روزنامه‌نگار، در کانال تلگرامی خود نوشت: هیئت اعزامی جمهوری اسلامی به مقر سازمان ملل به رهبری مسعود پزشکیان در پی انجام چه اقداماتی در نیویورک بوده و چه اقداماتی انجام داده است؟ 

63441990

در این باره گزارش‌هایی در رسانه‌ها انتشار یافته که نیازمند شفاف‌سازی است. 

طبق این گزارش‌ها، هئیت ایرانی هنگام عبور هواپیمای حامل آن‌ها بر فراز اقیانوس اطلس غافلگیر و شوکه شده است. این گزارش‌ها که به نقل از اعضای هئیت ایرانی انتشار یافته تا چه اندازه قابل اتکاء و معتبر است؟ 

خانم مهاجرانی سخنگوی دولت از برنامه‌ریزی دیداری سه‌جانبه با حضور نمایندگان ایران و اروپا و آمریکا خبر داده که به گفتۀ وی، استیو ویتکاف، نمایندۀ رئیس‌جمهور آمریکا از حضور در آن خودداری کرده است. برنامه‌ریزی دیدار و مذاکره با نمایندۀ ترامپ، در چه زمانی انجام شده است؟ مجوزدار یا بدون مجوز بوده است؟ 

تعارضات بسیاری در این زمینه به چشم می‌آید. البته امیدی به توضیح ماجرا و شفاف‌سازی در این باره نمی‌رود، اما اینها پرسش‌هایی که در هر محفل سیاسی مطرح می‌شود.

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

سریال شفرونی نسخه کامل

با تخفیف ویژه در فیلیمو

مشاهده آنلاین

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

وب گردی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج