وزیر نفت: اسنپبک محدودیت تازهای ندارد
وزیر نفت گفت: بازگشت تحریمها (اسنپبک) محدودیت تازهای بیش از گذشته به همراه نخواهد داشت و در صورت ایجاد حواشی، تدابیر لازم برای مدیریت آن پیشبینی شده است.
عصر ایران: وزیر نفت گفت: بازگشت تحریمها (اسنپبک) محدودیت تازهای بیش از گذشته به همراه نخواهد داشت و در صورت ایجاد حواشی، تدابیر لازم برای مدیریت آن پیشبینی شده است.
«محسن پاکنژاد» با اشاره به شرایط فروش نفتخام گفت: با وجود محدودیتها و تحریمها، نصابهای جدیدی در صادرات و تولید نفتخام ثبت شده است.
به گفته وی، تولید نفتخام کشور بیش از ۱۲۰ هزار بشکه در روز افزایش یافته است.
وزیر نفت درباره نگرانیها پیرامون «اسنپبک» افزود: در سالهای گذشته، بهویژه از خرداد سال قبل و پس از اجرای قانون «شیپاکت»، کشور با محدودیتهای سنگینی مواجه بود، اما با اتخاذ تدابیر لازم، این محدودیتها مدیریت و تحریمها دور زده شد.
پاکنژاد بیان کرد: بازگشت تحریمها محدودیت جدیدی فراتر از گذشته ایجاد نخواهد کرد و در صورت بروز حواشی، برنامههای لازم برای مدیریت آن در نظر گرفته شده است، بنابراین در این حوزه مردم نگرانی نداشته باشند.
نظر کاربران
برای تو وامثالهم نداره که هیچ ،حتی نعمت بزرگی هست کم روی زخم مردم نمک بپاشید ،،،تو و خانواده محترمتان که برای خرید مشکل ندارید وای بر من بازنشسته که برای پسرم به جای حلقه طلا بدل گرفتم خجالت بکشید