۱۵۵۲۷۰۱
۴۵۴
۴۵۴
پ

سکه هفته بعد چه قیمتی می‌شود؟

حباب سکه ۱.۲۵ میلیون تومان کاهش یافت.

ایسنا: حباب سکه ۱.۲۵ میلیون تومان کاهش یافت.

6179011

نادر بذرافشان در تشریح تحولات بازار طلا و سکه در هفته گذشته گفت: هفته گذشته، هم در بازار جهانی و هم در بازارهای داخلی شاهد یک هفته پرنوسان بودیم و از ابتدای هفته تا اواسط آن در بازارهای جهانی طلا روند افزایشی را شاهد بودیم که حتی قیمت اونس جهانی از مرز ۴۰۰۰ دلار نیز عبور کرد با این حال در بازار داخلی و تا روز دوشنبه به علت کاهش قیمت ارز و تا حدودی نیز پیش فروش سکه طلا از سوی بانک مرکزی، شاهد قیمت‌ کاهشی طلا و سکه در بازار بودیم.

رئیس اتحادیه فروشندگان و سازندگان طلا و جواهر تهران ادامه داد: از اواسط هفته تا روز پنجشنبه نیز، شاهد افزایش نسبی بالایی در بازار جهانی و داخلی بودیم به طوریکه هر اونس طلا در بازار جهانی تا ۴۰۵۸ دلار نیز پیش رفت و در بازار داخلی نیز هر گرم طلا به کانال ۱۲ میلیون تومان نیز رسید و سکه طلا نیز با ثبت ارقام جدید به ۱۱۸ میلیون تومان رسید. اما از روز پنجشنبه هم بازارهای جهانی و هم بازارهای داخلی تحت تاثیر اخبار مثبت جهانی و همچنین کاهش قیمت ارز در بازار داخلی روند کاهشی را تجربه کردند.

به گفته او با این حال در طول هفته نوسان افزایشی و کاهشی در بازار طلا رخ داد و به طور کلی و به صورت میانگین طی هفته گذشته هر اونس طلای جهانی ۱۰۴ دلار افزایش قیمت را تجربه کرد و در حال حاضر به ۳۹۸۶ دلار رسیده است.

بذرافشان خاطرنشان کرد: به طور کلی در هفته‌ای که گذشت در بازار داخلی نیز با وجود نوسانات افزایشی و کاهشی اما شاهد افزایش (به صورت میانگین) در بازار بودیم و در آخرین قیمت‌ها (در حال حاضر) هر مثقال طلای ۱۷ عیار با ۲۶۸ هزار تومان افزایش به ۴۷ میلیون و ۴۸۵ هزار تومان، هر گرم طلای ۱۸ عیار با ۶۳ هزار تومان افزایش به ۱۰ میلیون و ۹۶۲ هزار تومان رسید. در بازار سکه نیز هر قطعه تمام سکه طرح جدید به صورت میانگین با ۹۷۵ هزار تومان افزایش به ۱۱۴ میلیون و ۹۵۰ هزار تومان، هر قطعه تمام سکه طرح قدیم با ۴۰۰ هزار تومان افزایش به ۱۰۹ میلیون و ۸۵۰ هزار تومان، هر قطعه نیم سکه با ۱۰۰ هزار تومان افزایش به ۶۱ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان و هر قطعه ربع سکه با ۴۰۰ هزار تومان افزایش به ۳۴ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان رسید.

رئیس اتحادیه فروشندگان و سازندگان طلا و جواهر تهران گفت: همچنین، هر قطعه سکه یک گرمی بانک مرکزی بدون تغییر، ۱۷ میلیون و ۱۰۰ هزار تومان قیمت را ثبت کرد و به طور کلی حباب سکه در طول هفته گذشته با کاهش یک میلیون و ۲۵۰ هزار تومانی روبرو شد و در حال حاضر حباب سکه هفت میلیون و ۸۰۰ هزار تومان است.

بذر افشان  افزود: همانطور که گفته شد، طی هفته گذشته یک رکورد بی سابقه در بازار جهانی طلا و همچنین بازار داخلی در قیمت گذاری ثبت شد. از ابتدای سال جاری قیمت هر اونس طلای جهانی ۲۹۷۰ دلار بود و پیش بینی شده بود که تا پایان سال جاری میلادی به ۴۰۰۰ دلار برسد. با این حال در هفته گذشته هر اونس طلای جهانی از مرز ۴۰۰۰ دلار نیز عبور کرد و پیش بینی کارشناسان بازار طلا در سطح جهانی این است که تا پایان سال میلادی آینده یعنی تا پایان سال ۲۰۲۶ میلادی قیمت هر اونس طلای جهانی به ۵۰۰۰ دلار نیز برسد.

با این حال طی هفته‌ای که گذشت به علت انتشار اخبار مثبت جهانی از جمله صلح در غزه و کاهش ریسک‌های ژئوپلیتیکی در سطح جهانی، مقداری از افزایش قیمت‌ها با عقب نشینی روبرو شد و احتمال اینکه در هفته جاری نوسانات افزایشی وجود داشته باشد، اندک است و با توجه به شرایط موجود و از اواسط هفته آینده با احتمال انتشار اخبار مثبت جهانی، شرایط برای ثبات در قیمت و همچنین نوسان کاهشی محیا شود و ممکن است نوسانات یک تا پنج درصدی نیز وجود داشته باشد که احتمال اینکه افزایشی باشد کم است.

 

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

سریال شفرونی نسخه کامل

با تخفیف ویژه در فیلیمو

مشاهده آنلاین

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

وب گردی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج