طرز تهیه متبل لبنانی، غذای بسیار خوشمزه و مقوی
متبل لبنانی یکی از جواهرات سفره لبنانی هاست. این دیپ خوشمزه و کبابی، با بادمجان دودی و طعمی بی نظیر می تواند سفره شما را زباتر و دلپذیرتر کند. بیایید با هم این دستور آسان و اصیل را آماده کنیم و طعم لبنان را به منزل خود بیاوریم.
همشهری آنلاین: متبل لبنانی یکی از جواهرات سفره لبنانی هاست. این دیپ خوشمزه و کبابی، با بادمجان دودی و طعمی بی نظیر می تواند سفره شما را زباتر و دلپذیرتر کند. بیایید با هم این دستور آسان و اصیل را آماده کنیم و طعم لبنان را به منزل خود بیاوریم.
متبل لبنانی یکی از پیش غذاهای خوشمزه و معروف خاورمیانه ای است که به عنوان یک دیپ گیاهی معمولا با نان پیتا و سبزیجات تازه سرو می شود. در ادامه با ما همراه باشید:
مواد اولیه
بادمجان کبابی ۱ کیلوگرم
ارده کنجد ۴ قاشق غذاخوری
ماست چکیده ۳ قاشق غذاخوری
لیموترش کوچک ۱ عدد
سیر ۳ حبه
گردو ۲ عدد
نمک ۲ قاشق چای خوری
فلفل ۱ قاشق چای خوری
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
پودر کاری ۱ قاشق چای خوری
پول بیبر برای تزیین
جعفری یا نعنا برای تزیین
نان پیتا برای سرو
طرز تهیه
ابتدا بادمجان ها را روی حرارت با پوست قرار دهید تا کباب شوند. وقتی بادمجان ها کبابی شدند به مدت یک ربع آنها را داخل یک کیسه فریزر قرار دهید تا بعد از یک ربع پوست آنها به راحتی کنده شود.
بعد از اینکه پوست تمام بادمجان ها را جدا کردید آنها را ساتوری کنید. می توانید در میکسر هم آنها را له کنید.
حالا تمام ادویه ها که شامل نمک، فلفل سیاه و پودر کاری را به بادمجان ها اضافه کنید.
سیر را له و به مواد اضافه کنید.
ماست چکیده را اول با چنگال هم بزنید تا یکدست شود و بعد به مواد اضافه کنید.
ارده کنجد و گردوی خرد شده را هم اضافه کنید.
یک عدد لیموی تازه را روی مواد بچکانید و مواد را مخلوط کنید و تمام مواد را درون غذاساز بریزید.
متبل را درون ظرف مورد نظر سرو کنید و روی آن را با روغن زیتون، پول بیبر و جعفری یا ریحان تازه تزیین کنید. می توانید از دانه های انار هم برای تزیین استفاده کنید. نوش جان.
ارسال نظر