۱۵۵۵۰۸۰
۱۸۲
۱۸۲
پ

ترامپ حکم مجازات عضو فاسد کنگره را تخفیف داد

دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در شبکه اجتماعی تروث سوشال نوشت: «جورج مدت طولانی در سلول انفرادی بوده و طبق همه گزارش‌ها، به طرز وحشتناکی مورد بدرفتاری قرار گرفته است.»

ایسنا: ترامپ حکم «جورج سانتوس»، نماینده سابق جمهوری‌خواه و بدنام مجلس نمایندگان آمریکا را که به جرم کلاهبرداری و سرقت هویت برای ولخرجی در تعطیلات مجلل و تزریق بوتاکس با پول‌های دزدیده شده از اهداکنندگان کمپین محکوم شده بود، تخفیف داد.

63622059

دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در شبکه اجتماعی تروث سوشال نوشت: «جورج مدت طولانی در سلول انفرادی بوده و طبق همه گزارش‌ها، به طرز وحشتناکی مورد بدرفتاری قرار گرفته است.»

شبکه خبری العربیه به نقل از ترامپ گزارش داد: «حداقل جورج سانتوس این شجاعت، اعتقاد راسخ و هوش لازم را داشت تا همیشه به جمهوری‌خواهان رای دهد. برای همین من تخفیف مجازات او را امضا کردم و او باید فورا از زندان آزاد شود.»

حکم تخفیف مجازات ریاست جمهوری با عفو عمومی متفاوت است، زیرا محکومیت اولیه پابرجاست اما مجازات صادر شده کاهش می‌یابد.

جورج سانتوس نماینده سابق ۳۷ ساله از ایالت نیویورک، پس از آنکه در ماه آوریل به جرم سرقت هویت حامیان مالی کمپین‌های انتخاباتی و استفاده از کارت‌های اعتباری آنها در کنار اتهامات دیگر، به هفت سال و سه ماه زندان محکوم شد، در ماه ژوئیه خود را به زندان معرفی کرد.

تحقیقات کمیته اخلاق کنگره آمریکا مشخص کرد که این فرد از منابع مالی سرقتی برای بوتاکس و پرداخت در وبسایت‌های غیراخلاقی و همچنین کالاهای گرانقیمت و لوکس ایتالیایی و تعطیلات در لاس وگاس و همپتون استفاده کرده است.

از جمله ادعاهای عجیب و غریب سانتوس در مورد زندگینامه‌اش می‌توان به کار کردن برای «گلدمن ساکس»، یهودی بودن و ستاره والیبال دانشگاه بودن اشاره کرد.

او در سال ۲۰۲۳، یک سال پس از ورودش به مجلس نمایندگان آمریکا، اخراج شد و به این ترتیب، سومین فردی است که از زمان جنگ داخلی آمریکا به عنوان نماینده مجلس از این سمت اخراج می‌شود؛ توبیخی که پیش از این برای خائنان و مجرمان محکوم شده در نظر گرفته شده بود.

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

سریال شفرونی نسخه کامل

با تخفیف ویژه در فیلیمو

تماشا کنید

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج