۱۵۵۷۷۲۴
۵۴۱
۵۴۱
پ

طرز تهیه لوبیا پلو با ته چین خوشمزه

در فصل پاییز که هوا کم کم رو به سردی می رود استفاده از غذاهای گرم با عطر دارچین موجب می شود تا لحظات خوشایندی را برای خود و خانواده رقم بزنید. لوبیاپلو با ته چین یکی از همین غذاهاست که با دستور ساده و در عین خوشمزه به شما کمک می کند تا یک وعده غذایی کامل و مغذی و جذاب برای خانواده آماده کنید.

همشهری آنلاین: در فصل پاییز که هوا کم کم رو به سردی می رود استفاده از غذاهای گرم با عطر دارچین موجب می شود تا لحظات خوشایندی را برای خود و خانواده رقم بزنید. لوبیاپلو با ته چین یکی از همین غذاهاست که با دستور ساده و در عین خوشمزه به شما کمک می کند تا یک وعده غذایی کامل و مغذی و جذاب برای خانواده آماده کنید.

5263885

 لوبیا پلو با عطر دارچین همیشه یکی از غذاهای پرطرفدار در بین خانواده های ایرانی مخصوصا در فصل سرماست ، مخصوصا اینکه همیشه بر سر خوردن ته دیگ بیشتر این غذا دعواست و همه برای خوردن آن (به اصطلاح) سر و دست می شکنند. در این دستور به شما آموزش می دهیم که اینبار از ته چین به عنوان جایگزینی جذاب برای ته دیگ به جای نان استفاده کنید تا اگر قصد داشتید این غذا را برای مهمانی سرو کنید مجلسی تر و جذاب تر باشد.

مواد اولیه

پیاز ۱ عدد

روغن حیوانی ۶ قاشق غذاخوری

گوشت قرمز ۳۰۰ گرم

دارچین ۲ قاشق چای‌خوری

زردچوبه ۱ قاشق چای‌خوری

نمک و فلفل‌سیاه به میزان لازم

لوبیا سبز ۳۰۰ گرم

گوجه فرنگی ۸ عدد

برنج ۵ پیمانه

ماست ۱ پیمانه

تخم مرغ ۲ عدد

زعفران دم کرده به اندازه لازم

عرق دارچین، هل یا گلاب ۵ قاشق غذاخوری

طرز تهیه

ابتدا پیازها را نگینی خرد و با دو قاشق روغن حیوانی سرخ کنید.

۷ دقیقه بعد گوشت ها را به شکل مکعبی و به اندازه حبه قند خرد کنید و به پیاز داغ اضافه کنید.

بعد از کمی تفت خوردن ادویه ها که شامل نمک، زردچوبه، دارچین و فلفل سیاه است را به گوشت اضافه کنید و یک دقیقه تفت دهید. اگر جوز هندی داشتید به اندازه نوک قاشق چای خوری اضافه کنید. آب جوش را تا اندازه ای اضافه کنید که کاملا روی گوشت ها را بگیرد و درب ظرف را بگذارید و یک ساعت زمان دهید تا گوشت ها بپزد.

در این فاصله لوبیا سبزها را به اندازه بند انگشت خرد و با یک قاشق روغن حیوانی ۵ دقیقه سرخ کنید. گوجه ها را نیز پوره کنید و به با لوبیا سبز تفت دهید تا خامی آن گرفته شود. این مواد را می توانید هم جدا به مدت یک ساعت بپزید هم می توانید با گوشت مخلوط کنید تا با هم بپزند.

اگر جدا پختید ۱۰ دقیقه آخر پخت با هم مخلوط کنید و اجازه دهید روی حرارت طعم هایشان به خورد هم بروند و بعد از ۱۰ دقیقه زیر حرارت را خاموش کنید.

برای تهیه ته چین غذا، ۵ پیمانه برنج را آبکش کنید و اجازه دهید خنک شود.

زرده تخم ها را جدا کنید و با ماست، عرق دارچین، ۳ قاشق غذاخوری زعفران دم کرده، ۲ قاشق غذاخوری روغن حیوانی و کمی نمک مخلوط کنید.

به اندازه یک پیمانه از برنج آبکش شده را به ترکیب فوق اضافه کنید و خوب مواد را با هم مخلوط کنید.

حالا قابلمه ای که می خواهید برنج را دم بیندازید روی حرارت قرار دهید و ته چین را کف قابلمه پهن کنید، دقت کنید قابلمه خیلی بزرگ نباشد تا ته چین خیلی نازک نشود.

بقیه برنج را با سس لوبیا پلو مخلوط کنید و روی ته چین بریزید و اجازه دهید به مدت ۴۰ دقیقه دم بکشد.

حالا ظرف سرو را روی قابلمه بگذارید و قابلمه را برگردانید. لوبیاپلو با ته چین خوشمزه ما آماده است. نوش جان.

 

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

سریال شفرونی نسخه کامل

با تخفیف ویژه در فیلیمو

تماشا کنید

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج