۱۵۶۰۱۰۲
۲۴۷
۲۴۷
پ

قتل زن تهرانی به خاطر یک مشت طلا

کشف جسد زن ۶۷ ساله در محله چیتگر، پرده از جنایتی خانوادگی‌گونه برداشت؛ جایی که سرایدار ساختمان و نامزدش برای سرقت طلاهای او دست به قتل زدند.

رکنا: کشف جسد زن ۶۷ ساله در محله چیتگر، پرده از جنایتی خانوادگی‌گونه برداشت؛ جایی که سرایدار ساختمان و نامزدش برای سرقت طلاهای او دست به قتل زدند.

6318963

با دریافت گزارشی مبنی بر کشف جسد زن ۶۷ ساله‌ای در یکی از منازل محله چیتگر، موضوع به طور ویژه در دستور کار تیمی تخصصی از اداره دهم پلیس آگاهی تهران قرار گرفت. 

در بررسی‌های اولیه، مأموران با پیکر بی‌جان زن سالخورده‌ای روبه‌رو شدند که بر اثر خفگی به قتل رسیده بود. بررسی محل حادثه نشان داد مقادیر زیادی طلا از خانه قربانی به سرقت رفته است. شواهد اولیه نیز حاکی از آن بود که سارقان بدون هیچ‌گونه آثار تخریب درِ ورودی، وارد خانه شده‌اند؛ موضوعی که احتمال آشنایی عاملان با مقتوله را تقویت کرد. 

کارآگاهان جنایی پایتخت در نخستین گام با بازبینی دوربین‌های مداربسته اطراف محل، به سرنخ‌هایی از یک زن و مرد جوان دست یافتند. در ادامه تحقیقات مشخص شد زن جوان، سرایدار طبقه بالایی خانه مقتوله بوده است. با انجام اقدامات اطلاعاتی و فنی، مأموران دریافتند نامزد این زن نیز در ماجرا نقش داشته و هنگام ارتکاب قتل با پوشش زنانه وارد ساختمان شده تا جلب توجه نکند. 

تیم تحقیقاتی پس از شناسایی مخفیگاه متهمان و هماهنگی با مقام قضایی، در عملیات‌هایی جداگانه و ضربتی هر دو نفر را دستگیر کرد.

متهمان پس از انتقال به اداره دهم پلیس آگاهی تهران، در بازجویی‌های اولیه صراحتاً به قتل پیرزن اعتراف کردند و انگیزه خود را سرقت طلا عنوان کردند.

آنان اظهار داشتند که طلاهای سرقتی را به قیمت ۳۰۰ میلیون تومان به یک مالخر فروخته‌اند.

 

وب گردی

سریال شفرونی نسخه کامل

با تخفیف ویژه در فیلیمو

تماشا کنید

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج