۱۵۶۰۳۳۸
۲ نظر
۱۷۲۴
۲ نظر
۱۷۲۴
پ

جای یک میلیارد دلاری که پزشکیان دنبالش بود، پیدا شد!

در حالی که رئیس جمهور گفته بود «برای پیدا کردن یک میلیارد دلار چانه می‌زند»، فقط ۳ بانک ملت، رفاه و پاسارگاد بیش از ۱.۲ میلیارد دلار معافیت مالیاتی دارند.

فارس: در حالی که رئیس جمهور گفته بود «برای پیدا کردن یک میلیارد دلار چانه می‌زند»، فقط ۳ بانک ملت، رفاه و پاسارگاد بیش از ۱.۲ میلیارد دلار معافیت مالیاتی دارند.

5268808

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس میثم ظهوریان گفت که مجموع معافیت‌های مالیاتی بالای ۵۰ میلیارد تومان ۲۲۰۹ هزار میلیارد تومان می‌شود و «۳ بانک ملت، رفاه و پاسارگاد در مجموع ۱۳۸ هزار میلیارد تومان معافیت مالیاتی دارند.»

یعنی بیش از کل وام ازدواجی که امسال شبکه بانکی پرداخت کرده این ۳ بانک معافیت مالیاتی گرفته‌اند.

چند روز پیش ظهوریان گفته بود که سازمان برنامه و بودجه در مجلس گفته «گیر ۳ میلیارد دلار برای سرمایه‌گذاری در میادین نفتی است که ۸ میلیارد دلار درآمدزایی دارد»، در حالی که ما الان بیش از ۲۰ میلیارد دلار معافیت مالیاتی داریم.

پیش از این رئیس‌جمهور نیز گفته بود که «برای یک میلیارد دلار چانه می‌زنیم» که از کجا پیدا کنیم.

در حال حاضر بانک ملت ۹۳ هزار میلیارد تومان، بانک رفاه ۲۹ هزار میلیارد تومان و بانک پاسارگاد ۱۶ هزار میلیارد تومان معافیت مالیاتی دارند که بیش از ۱.۲ میلیارد دلار است.

علاوه بر بانک‌ها دو پتروشیمی تابان فردا و پتروشیمی نوری به ترتیب هر کدام ۲۴ و ۱۹ هزار میلیارد تومان و خودروسازی سایپا سیتروئن اصفهان ۲۴ هزار میلیارد تومان معافیت مالیاتی دارند.

 

وب گردی

سریال شفرونی نسخه کامل

با تخفیف ویژه در فیلیمو

تماشا کنید

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • ناشناس

    😡😡😡🤬

  • ناشناس

    همه این ارقام نجومی تو جیب خودشون و... زاده هاشونه، خودشون رو به ...میزنن

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج