۱۵۶۴۱۱۷
۱۹۳۷
۱۹۳۷
پ

اقدام بی‌سابقه در محتوای کتاب درسی دانش‌آموزان

عکس دو خواننده مطرح موسیقی پاپ، رضا صادقی و محسن چاوشی، برای نخستین‌بار به‌عنوان نمونه هنرمندان جنگ ۱۲روزه در کتاب درسی دوره دوم متوسطه منتشر شده است؛ اقدامی بی‌سابقه که پای چهره‌های محبوب موسیقی را رسمی و مستقیم به صفحات کتاب‌های درسی باز می‌کند.

برترین‌ها: عکس دو خواننده مطرح موسیقی پاپ، رضا صادقی و محسن چاوشی، برای نخستین‌بار به‌عنوان نمونه هنرمندان جنگ ۱۲روزه در کتاب درسی دوره دوم متوسطه منتشر شده است؛ اقدامی بی‌سابقه که پای چهره‌های محبوب موسیقی را رسمی و مستقیم به صفحات کتاب‌های درسی باز می‌کند.

بخشی از کتاب درسی جدید دوره دوم متوسطه که به موضوع «جنگ ۱۲ روزه» اختصاص دارد، با رویکرد معرفی نقش هنر و هنرمندان در بازنمایی این رویداد، نام و تصویر دو خواننده مطرح موسیقی پاپ کشور، رضا صادقی و محسن چاوشی، را به‌عنوان نمونه‌ای از «هنرمندان تأثیرگذار» در این حوزه درج کرده است.

در این بخش از کتاب، ضمن توضیح درباره اهمیت حضور هنر در روایت رویدادهای تاریخی و اجتماعی، از آثار و فعالیت‌های هنرمندان معاصر به‌عنوان مثال استفاده شده تا برای دانش‌آموزان، پیوند میان مفاهیم درسی و فضای فرهنگی امروز ملموس‌تر شود.

بر اساس محتوای کتاب، هدف از این بخش آن است که دانش‌آموزان با شیوه‌های مختلف بازتاب جنگ و مقاومت در قالب‌های هنری آشنا شوند و نقش هنرمندان را در تقویت همبستگی و انتقال مفاهیم انسانی و اجتماعی بهتر درک کنند.

photo_2025-11-20_02-01-39

 

 

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج