۱۵۶۴۱۴۳
۸۶
۸۶
پ

هوای تهران، ناسالم برای همه گروه های سنی شد

مدیرعامل شرکت کنترل کیفیت هوا گفت: با آغاز پایداری جوی تا روزهای شنبه و یکشنبه ۲ آذر و کاهش ارتفاع لایه مرزی، غلظت آلاینده‌ها در تهران افزایش یافته و شاخص کیفیت هوا در محدوده ناسالم برای همه گروه‌ها قرار خواهد گرفت.

همشهری آنلاین: مدیرعامل شرکت کنترل کیفیت هوا گفت: با آغاز پایداری جوی تا روزهای شنبه و یکشنبه ۲ آذر و کاهش ارتفاع لایه مرزی، غلظت آلاینده‌ها در تهران افزایش یافته و شاخص کیفیت هوا در محدوده ناسالم برای همه گروه‌ها قرار خواهد گرفت.

5125626

 فاطمه کریمی با اعلام این خبر گفت: وزش بادهای خفیف تأثیر قابل توجهی بر کاهش آلودگی ندارند و احتمال ورود PM۱۰ (گردوغبار) به مناطق جنوب و جنوب‌غرب تهران وجود دارد. هم‌زمان در مرکز شهر به دلیل وارونگی دما انباشت ذرات کمتر از ۲.۵ میکرون تشدید می‌شود. همچنین عبور توده غبار درون‌استانی از جنوب و جنوب‌غرب تهران طی فردا پیش‌بینی شده است.

وی با اشاره به اعلام سازمان هواشناسی با صدور هشدار نارنجی گفت: در صورت کنترل نشدن منابع آلاینده، شاخص در مناطق صنعتی و پرتردد شهری، می‌تواند شاخص کیفیت هوا در برخی ساعات و مناطق شهری به مرز خطرناک برسد.

مدیرعامل شرکت کنترل کیفیت هوا به شهروندان توصیه هایی داشت و گفت: در این ایام شهروندان به توصیه هایی مانند کاهش تردد غیرضروری، صرفه‌جویی در مصرف سوخت، کنترل فعالیت صنایع و پرهیز از ورزش در فضای باز توجه توجه داشته باشند.

 

وب گردی

محتوای حمایت شده

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج