چه کسانی بیشتر دچار بیماری ام اس میشوند؟
تحقیقات نشان میدهد برخی ویژگیهای شخصیتی و غذایی میتوانند ریسک ابتلا به بیماری ام.اس را افزایش دهند.
خبرفوری: تحقیقات نشان میدهد برخی ویژگیهای شخصیتی و غذایی میتوانند ریسک ابتلا به بیماری ام.اس را افزایش دهند.

این افراد بیشتر در معرض این بیماری قرار دارند:
- گروه اول: افرادی هستند فوقالعاده حساس، زودرنج و عصبی که با کمترین ناملایمات از حالت عادی خارج شده و تعادل خود را از دست میدهند
- گروه دوم: شامل افرادیست که از نظر ژنتیکی دارای طبع سرد هستند و مدام هم از غذاهای سرد استفاده میکنند یعنی علاقه زیادی به خوردن ترشی، سرکه، تمر هندی، ماست، قرهقروت و امثال آن دارند.
نظر کاربران
واقعا هنوز نمیخواین این چرت و پرت های طبع سرد و گرم رو بس کنید؟ کاش مقالات علمی معتبر رو منتشر کنید