۱۵۶۴۸۳۴
۶۳۷
۶۳۷
پ

یک زن چینی شخصاً به مسئولان ایرانی درس داد

انتشار دو تصویر متناقض کنار هم، حقیقتی تلخ را یادآوری می‌کند.

چند ثانیه: امروز تصویری از یک زن خارجی دست‌به‌دست می‌شود؛ زنی که با احترام روسری‌ای بر سر گذاشته که بر آن بخشی از شعر حکیم ابوالقاسم فردوسی نقش بسته است؛ نمادی کوچک اما پرمعنا از ارج‌گذاری به فرهنگ و ادب ایرانی.

IMG_20251123_194751_081

اما در آن‌سو، صحنه‌ای دیگر از داخل کشور توجه بسیاری را جلب کرده است: هنگام نصب تنها دو بنر شهری، میله‌ی سازه از میان گردنِ مجسمه‌ی سعدی شیرازی عبور داده شده؛ رفتاری که موجی از انتقاد و تأسف برانگیخته است.

IMG_20251123_194751_512

این دو تصویر کنار هم، حقیقتی تلخ را یادآوری می‌کنند:گاهی به‌نظر می‌رسد دیگران میراث فرهنگی ما را بهتر می‌شناسند و بیشتر پاس می‌دارند، تا خودمان.

 

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج