۱۵۶۵۳۰۴
۳۷۷
۳۷۷
پ

ادعایی درباره سرگردانی چند میلیون بشکه نفت ایران بر روی آب

یک رسانه ادعایی تایید نشده و عجیب درباره کاهش تقاضای خرید نفت ایران توسط چین را مطرح کرد که مشخصا این یک ادعای ضد ایرانی است.

انتخاب:  یک رسانه ادعایی تایید نشده و عجیب درباره  کاهش تقاضای خرید نفت ایران توسط چین  را مطرح کرد که مشخصا این یک ادعای ضد ایرانی است.

بلومبرگ مدعی شد: میزان نفت خام ایران که بر روی نفتکش‌ها در دریا نگهداری می‌شود به بالاترین سطح در دو سال و نیم اخیر رسیده است؛ موضوعی که بازتاب‌دهنده کاهش تقاضا از سوی بزرگ‌ترین خریدار، یعنی چین، است.

2079034_711

 در ادامه این مطلب آمده است: بر اساس داده‌های شرکت اطلاعات کشتیرانی «کپلر»، حدود ۵۲ میلیون بشکه نفت ایران در مخازن شناور نگهداری می‌شود که تقریباً نیمی از آن در نزدیکی مالزی است. این رقم تقریباً دو برابر حجم ثبت‌شده تنها یک ماه پیش و بسیار بیشتر از ۵ تا ۱۰ میلیون بشکه در ژانویه است.

انباشت نفت ایران باعث افزایش تخفیف‌ها در برخی گریدها مانند «ایران لایت» شده است؛ به‌طوری‌که تخفیف این گرید نسبت به نفت برنت ICE تا ۸ دلار در هر بشکه رسیده، درحالی‌که این تخفیف در ماه اوت حدود ۴ دلار بود.

بازار جهانی نفت در حال حاضر با وفور عرضه مواجه است؛ زیرا اوپک‌پلاس محدودیت‌های تولید را کاهش داده و تولیدکنندگان رقیب نیز به عرضه خود افزوده‌اند. افزایش حجم نفت ایران ممکن است فشار بیشتری برای کاهش قیمت‌ها ایجاد کند؛ به‌طوری‌که بهای قراردادهای آتی برنت — شاخص جهانی — تاکنون بیش از ۱۵٪ در سال جاری افت کرده است. با وجود تحریم‌ها، صادرات ایران با سریع‌ترین سرعت در هفت سال گذشته در حال انجام است.

چین اصلی‌ترین خریدار نفت خام ایران است و پالایشگران خصوصی این کشور — که به «تی‌پات‌ها» معروف‌اند — بزرگ‌ترین واردکنندگان محسوب می‌شوند. در حال حاضر این پالایشگران سهمیه‌های رسمی لازم برای دریافت مجوز واردات نفت از خارج را تقریباً مصرف کرده‌اند که همین موضوع اشتهای آن‌ها برای خرید را کاهش داده است.

علاوه بر این، تحریم‌های اخیر ایالات متحده علیه برخی پایانه‌های کلیدی چین، از جمله رائژائو — یکی از ورودی‌های اصلی نفت ایران — روند تخلیه محموله‌ها را مختل کرده و برخی کشتی‌ها را مجبور به تغییر مسیر به بنادر دیگر کرده است.

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج