۱۵۶۶۵۸۱
۴۵۵
۴۵۵
پ

ماجرای پرواز جنگنده‌ها بر فراز اربیل عراق

فرماندهی عملیات مشترک عراق به پرواز جنگنده ها بر فراز آسمان اربیل و برخی مناطق دیگر این کشور واکنش نشان داد و اعلام کرد که این جنگنده ها متعلق به ائتلاف بین المللی هستند.

ایرنا: فرماندهی عملیات مشترک عراق به پرواز جنگنده ها بر فراز آسمان اربیل و برخی مناطق دیگر این کشور واکنش نشان داد و اعلام کرد که این جنگنده ها متعلق به ائتلاف بین المللی هستند.

172078562

به نقل از شبکه عراقی رووداو، فرماندهی عملیات مشترک عراق در بیانیه ای افزود که جای نگرانی وجود ندارد و این جنگنده ها متعلق به ائتلاف بین المللی هستند.

روز یکشنبه سی ام نوامبر ۲۰۲۵( نهم آذرماه ۱۴۰۴) چند جنگنده به مدت نیم ساعت در آسمان شهر «کوسنجق» در استان اربیل عراق پرواز کردند. همچنین شهروندان عراقی در شهر اربیل نیز صدای پرواز جنگنده ها را شنیدند که موجب هراس شماری از آنها شد.

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج