۱۵۶۷۷۲۱
۳۰۳
۳۰۳
پ

شوهرخواهر پشت پرده سرقتِ ۲۰ میلیاردی با لباس زنانه

تحقیقات درباره سرقت جواهراتی به ارزش ۲۰میلیارد ریال از خانه‌ای در منطقه اکباتان نشان داد شوهرخواهر صاحب‌خانه عامل این سرقت است.

همشهری: تحقیقات درباره سرقت جواهراتی به ارزش ۲۰میلیارد ریال از خانه‌ای در منطقه اکباتان نشان داد شوهرخواهر صاحب‌خانه عامل این سرقت است.

سرقت

این سرقت مهرماه امسال اتفاق افتاد. صاحب‌خانه وقتی ساعت 1:30‌ بامداد به خانه رسید با در و قفل‌های شکسته مواجه و متوجه شد که جواهراتش به ارزش 20میلیارد ریال سرقت شده است.‌در بازبینی تصاویر دوربین‌های مداربسته توسط پلیس معلوم شد فردی با چادر زنانه وارد ساختمان شده و دست به سرقت زده است. از سوی دیگر، مأموران پی بردند شوهر خواهر شاکی‌معتاد و ممکن است در سرقت دست داشته باشد.

به این ترتیب متهم بازداشت و بخشی از طلاهای مسروقه از وی کشف شد. او اعتراف کرد جواهرات را به فرد دیگری داده که این فرد نیز بازداشت و در مخفیگاهش حدود یک کیلو طلا کشف شد. ‌به‌گفته سرهنگ رضا حاتمی، فرمانده پایگاه پنجم پلیس آگاهی فاتب، متهم در بازداشت به سر می‌برد و تحقیقات در این‌باره ادامه دارد.‌

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج