۱۵۶۷۸۹۴
۸۱۵
۸۱۵
پ

دماوند بالاخره کاملا سفیدپوش شد

با اینکه پاییز کم‌بارشی داشتیم اما پس از بارش‌های پراکنده اخیر، قله دماوند سفیدپوش شد.

 همشهری‌آنلاین: با اینکه پاییز کم‌بارشی داشتیم اما پس از بارش‌های پراکنده اخیر، قله دماوند سفیدپوش شد.

قله دماوند معمولا بخش اعظم سال سفیدپوش است اما امسال به‌دلیل کمبود بارش باران و برف در سراسر کشور، انتشار عکس‌هایی از قله بدون برف این کوه، بازتاب گسترده‌ای در پی داشت.

البته تصاویر ماهواره‌ای نشان می‌دهد که پوشش ابر در بیشتر مناطق کشور بیشتر شده است و سامانه‌های ابری به‌تدریج از سمت شمال‌غرب و غرب وارد کشور می‌شوند و کاهش دما و افزایش بارش را با خود خواهند آورد. 

حرکت عجیب مجری، روی آنتن زنده صدا و سیما!

سفارش محصول
Desktop Banner Mobile Banner

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج