۱۵۷۰۸۲۷
۵۱۰
۵۱۰
پ

جواهر کمیاب تاریخ خودرو روی میز حراج رفت

تنها پروتوتایپ ساخته شده از مدل سیسیتالیا ۸۰۸XF که قرار بود پیوند میان مهندسی ایتالیایی و قدرت فورد باشد، پس از بازسازی کامل در حراجی عرضه شد.

عصرایران: تنها پروتوتایپ ساخته شده از مدل سیسیتالیا ۸۰۸XF که قرار بود پیوند میان مهندسی ایتالیایی و قدرت فورد باشد، پس از بازسازی کامل در حراجی عرضه شد. این خودرو با بردن جوایز معتبر در سال ۲۰۲۴، اکنون یکی از ارزشمندترین گزینه‌ها برای مجموعه‌داران است.

2408042_141

یک دستگاه سیسیتالیا ۸۰۸XF، تنها نسخه پروتوتایپ ساخته شده از همکاری نافرجام این برند ایتالیایی و شرکت فورد است برای ورود به حراج در نظر گرفته شده است. این خودرو در سال ۱۹۵۲ با شاسی اختصاصی X-frame و بدنه‌ای خیره‌کننده از استودیو طراحی «گیا» (Ghia) ساخته شده بود، با هدف ارزیابی جهت تولید انبوه یک خودروی اسپورت با پیشرانه فورد به ایالات متحده فرستاده شد. با این حال، فورد به دلیل هزینه‌های بالای تولید، از ادامه پروژه منصرف شد.

سیسیتالیا برند خودرویی اسپرت ایتالیایی بود که سال 1946 فعالیت خود را آغاز و سال 1963 اعلام ورشکستگی کرد. دفتر مرکزی آن در تورین ایتالیا قرار داشت.

2408043_425

این پروتوتایپ پس از دهه‌ها خانه‌نشینی و یک فرآیند بازسازی طولانی در سال ۲۰۲۴ یک بار دیگر درخشید. این خودروی کلاسیک به رنگ آبی متالیک، از یک پیشرانه ۸ سیلندر ۲۵۵.۶ اینچ مکعبی «مرکوری» بهره می‌برد که با دو کاربراتور هالی تجهیز شده و قدرت را از طریق یک گیربکس سه سرعته دستی فورد به چرخ‌ها منتقل می‌کند. ترمزهای هیدرولیک کاسه‌ای، سیستم تعلیق مستقل جلو و تودوزی بژ با نوار دوزی آبی، از دیگر ویژگی‌های جذاب این اثر هنری مهندسی است.

2408044_529

2408045_923

2408048_156

2408049_559

2408051_587

2408050_148

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

.بهترین فیلم‌های روز دنیا

اینجا ببینید

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج