۱۵۷۳۱۲۵
۹۳۴
۹۳۴
پ

یک سد دیگر سرریز شد

مروز تصاویری منتشر شده که نشان می‌دهد سد اخند عسلویه با ذخیره دو میلیون متر مکعب آب سرریز شد

همشهری:  امروز تصاویری منتشر شده که نشان می‌دهد سد اخند عسلویه با ذخیره دو میلیون متر مکعب آب سرریز شد.

6349750

 اسکندر پاسالار فرماندار شهرستان عسلویه از سرریز شدن سد اخند این شهرستان خبر داد و گفت: در پی بارندگی‌های اخیر، ظرفیت سد اخند تکمیل و آب آن سرریز شده است.

اسکندر پاسالار فرماندار شهرستان عسلویه با اعلام این خبر اظهار کرد: بارش‌های مناسب امروز و  هفته گذشته در بالادست سد اخند موجب افزایش حجم ذخیره آب و در نهایت سرریز شدن این سد شده است.

وی با بیان اینکه وضعیت سد به‌صورت مستمر و زیر نظر معاون عمرانی فرماندار و توسط دستگاه‌های اجرایی و عوامل فنی در حال رصد است، افزود: در حال حاضر دو میلیون متر مکعب آب در پشت سد ذخیره شده است و هیچ‌ گونه نگرانی از نظر ایمنی مناطق پایین‌دست وجود ندارد و تمهیدات لازم برای مدیریت شرایط اندیشیده شده است.

فرماندار عسلویه همچنین از شهروندان و ساکنان مناطق پایین‌دست سد خواست ضمن رعایت نکات ایمنی، از تردد و توقف در مسیر رودخانه‌ها و مسیل‌ها خودداری کنند.

 

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج