۱۵۷۳۸۹۸
۵۹۲
۵۹۲
پ

رئیس کل دادگستری اصفهان درباره اتفاقات اخیر پیغام داد

رئیس کل دادگستری استان اصفهان گفت: با برهم زنندگان نظم و امنیت مردم وفق قانون و مقررات برخورد می‌شود.

 خبرگزاری فارس: رئیس کل دادگستری استان اصفهان گفت: با برهم زنندگان نظم و امنیت مردم وفق قانون و مقررات برخورد می‌شود.

03bf6b9084ed4b24a59f561056149832

در پی تجمع اعتراضی برخی در نقاطی از استان اصفهان، اغتشاشگران با سوءاستفاده از آن اقدام به تحرکات خلاف مقررات و قانون و بر هم زدن نظم و امنیت جامعه کردند.

حجت‌الاسلام اسدالله جعفری، رئیس‌کل دادگستری استان اصفهان در این باره اظهار داشت: تهدید نظم و امنیت و آسایش جامعه و مردم خط قرمز دستگاه قضایی بوده و ضمن احترام به مطالبات به حق مردم در خصوص وضعیت معیشت که لازم است مسئولان در خصوص رفع آن چاره‌اندیشی موثر کنند، ایجاد هرگونه بی‌نظمی و اقدام علیه امنیت عمومی و تعرض به اموال دولتی و اشخاص خط قرمز دستگاه قضایی بوده است.

وی افزود: با معدود افرادی که با سوءاستفاده از این شرایط، همراه و هم‌کلام معاندان و دشمنان نظام شده و دست به فعالیت‌های خلاف قانون و خرابکارانه زنند وفق قانون به صورت قاطع برخورد صورت خواهد پذیرفت. 

جعفری گفت: انتشار مطالبی که هم‌سو با خواست و اهداف شوم دشمنان است و موجب تشویش اذهان و یا تحریک افراد به ایجاد ناامنی شود، مصداق جرم بوده و این افراد باید پاسخگوی اقدامات خود در این حوزه باشند.

رئیس‌کل دادگستری استان اصفهان  تصریح کرد: در روزهای گذشته در جریان برخی از تجمعات تعداد معدودی از اغتشاشگران، بازداشت شده و پرونده آنها تحت نظارت دادستان نظارت مرکز استان تشکیل که پس از انجام تحقیقات مقدماتی در شعب ویژه رسیدگی خواهد شد.

 

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج