۱۵۸۲۲۷۰
۱ نظر
۹۰۸
۱ نظر
۹۰۸
پ

هشدار رسانه نزدیک به شمخانی به ترامپ: بازی با زمان بی‌هزینه نیست

این رسانه تأکید کرده است که ترامپ پیش‌تر نیز وعده «کمک در راه» داده اما عقب‌نشینی کرده و بازی با زمان همیشه بدون هزینه نخواهد بود.

برترین‌ها: رسانه نورنیوز، نزدیک به علی شمخانی، در تحلیلی نوشت بازه‌سازی ۱۰ تا ۱۵ روزه از سوی دونالد ترامپ صرفاً جنگ روانی نیست و در شرایطی که شورای دفاع ایران پیام «اقدام پیش از حمله» را مخابره کرده، این ادبیات می‌تواند به اشتباه محاسباتی منجر شود. این رسانه تأکید کرده است که ترامپ پیش‌تر نیز وعده «کمک در راه» داده اما عقب‌نشینی کرده و بازی با زمان همیشه بدون هزینه نخواهد بود.

photo_2026-02-21_08-43-23

Native Ad

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

نظر کاربران

  • ناشناس

    برترینها که نظر منو منتشر نمیکنه ولی من میگم. به نظر میرسه ایران ایندفعه یه جور اعتماد بنفس خاصی داره و انگار کاملا آماده ی جنگه. حالا نمیدونم اینا فقط رجز خونیه یا اینکه واقعا یه آمادگی خیلی زیادی وجود داره که اگه امریکا حمله کنه به شدت پشیمون میشه. خدا بهتر میدونه البته ولی به نظر نمیاد مسئولین نظامی ترسی داشته باشن ایندفعه از تهدیدهای ترامپ

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج