۱۵۸۳۴۱۴
۱۱ نظر
۲۷۰۲
۱۱ نظر
۲۷۰۲
پ

دانشگاه شریف مجبور به عذرخواهی شد

دانشگاه صنعتی شریف درباره انتشار ناقص داده های خام گزارش سهمیه ها توضیحاتی ارائه و عذرخواهی کرد.

خبرگزاری مهر: دانشگاه صنعتی شریف درباره انتشار ناقص داده های خام گزارش سهمیه ها توضیحاتی ارائه و عذرخواهی کرد.

4703715

روابط عمومی دانشگاه صنعتی شریف با صدور اطلاعیه‌ای اعلام کرد: بخشی از داده‌های خام گزارش تحلیلی این دانشگاه درباره بررسی سهمیه‌های ورودی به‌صورت ناقص در اختیار رسانه‌ها قرار گرفته و موجب برداشت‌ها و تحلیل‌های نادرست شده است.

در اطلاعیه دانشگاه صنعتی شریف آمده است:

«تمامی دانشجویان دانشگاه صنعتی شریف‌ سرمایه ارزشمند کشور و موتور محرک دانشگاه برای درخشش و فتح قله‌های علمی و توسعه ایران عزیز بوده‌اند و نشان داده‌اند که در صورت تحقق عدالت آموزشی، همه پهنه ایران سرشار از استعدادهای بی‌نظیر است.

دانشگاه در راستای موضوع رفع تبعیض و ساماندهی به سهمیه‌های ورودی، در حال تهیه یک گزارش تحلیلی بر مبنای آمار سال‌های اخیر از زوایای گوناگون با هدف ارزیابی نقش سهمیه‌های مختلف در تحقق عدالت آموزشی است که متاسفانه بخشی از نسخه اولیه این گزارش بصورت خام و ناقص در اختیار رسانه‌ها قرار گرفته و مبنای برخی تحلیل‌های نادرست شده است. دانشگاه صنعتی شریف ضمن تاکید بر اهمیت حفظ تنوع در خانواده شریف، تاسف عمیق خود را از بابت انتشار ناقص داده‌های خام این گزارش ابراز داشته و از این بابت عذرخواهی می‌نماید».

Native Ad

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

نظر کاربران

  • ناشناس

    گزارش اولیه واقعی و عذر خواهی طبق معمول در اثر فشار صورت گرفته و بدرد نمیخورد

  • yas

    حتما . چی شده باز .کارتون تمومه دیگه فایده نداره

  • ناشناس

    وقتی خود دانشگاه اینقدر راحت دروغ میگه باید هم یه مشت گوساله تحویل بده!

  • ناشناس

    عجب خرتوخریه...

  • فاطمه

    حیف از این دانشجویان که این چنین شخصیتی ریاست دانشگاهشان باشد.

  • ناشناس

    اینکه در سال ۱۴۰۴ هنوز ناحیه ۲ و ۳ داریم که سهمیه مناطق محروم به آنها تعلق میگیرد دلیل روشنی است که وضعیت درست نیست. چرا بعضیها از امکانات اولیه آموزشی محرومند؟بی عدالتی و تبعیض هنوز در سیستم آموزشی کشور وجود دارد.

  • ناشناس

    یعنی چه؟؟؟!!

  • ناشناس

    چرا از حرفتون برگشتید
    اینکه شکی نیست سهمیه ای ها یک تبعیض آشکاره و باید حذف بشه

  • ناشناس

    وقتی لو رفته ماستمالی نکنید

  • زیبا

    ای بابا چرا حرفتون پس میگیرید .... سهمیه....🖤

  • ناشناس

    یکی از همین سهمیه ای ها رو میزارن ریاست دانشگاه

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج