۱۵۸۴۳۰۱
۳۳۲۳
۳۳۲۳
پ

حمله زمینی به چابهار صحت دارد؟

معاون استاندار سیستان و بلوچستان و فرماندار ویژه شهرستان چابهار با اشاره به انتشار برخی اخبار کذب مبنی بر حمله زمینی دشمن به چابهار گفت: نیروهای امنیتی و مسلح با هوشیاری کامل در منطقه حضور دارند و اوضاع تحت کنترل و مدیریت است.

ایرنا: معاون استاندار سیستان و بلوچستان و فرماندار ویژه شهرستان چابهار با اشاره به انتشار برخی اخبار کذب مبنی بر حمله زمینی دشمن به چابهار گفت: نیروهای امنیتی و مسلح با هوشیاری کامل در منطقه حضور دارند و اوضاع تحت کنترل و مدیریت است.

6381088

علیرضا نورا معاون استاندار سیستان و بلوچستان اظهار کرد: عده ای افراد مغرض و فریب خورده اقدام به انتشار برخی از اخبار کذب، دروغ پردازی‌ها و شایعاتی در سطح جامعه مبنی حمله زمینی به چابهار کردند که این خبر کاملا کذب و صحت ندارد.

وی افزود: نیروهای امنیتی و نیروهای مسلح کاملا در آمادگی کامل هستند، هوشیاری لازم دارند و همه چیز تحت کنترل و مدیریت است؛ تحرکات دشمن نیز به‌طور مستمر رصد و پایش می‌شود.

معاون استاندار سیستان و بلوچستان و فرماندار ویژه چابهار ادامه داد: شهروندان مطمئن باشند که نیروهای مسلح ما با اقتدار کامل در مقابل دشمن صف آرایی و اجازه نخواهند داد که به خاک کشور تجاوز شود.

وی بیان کرد: دشمن به لحاظ اقتدار جمهوری اسلامی، اراده ملت ایران را هدف قرار داده است و هیچ چیز نمی‌تواند به اراده پولادین مردم ما رخنه و نفوذ کند.

نورا از شهروندان درخواست کرد که اخبار را از منابع رسمی دنبال کنند و توجهی به شایعات نداشته باشند.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج