۱۵۸۴۳۱۱
۱۷۵۵
۱۷۵۵
پ

پناهیان: اگر دشمن تقاضای آتش‌بس کرد، قبول نکنید

پناهیان گفت: اگر انتقام رهبری را از این دشمن زبون نگیرید، اگر این نبرد را عاشورایی پیش نبرید، امنیت رهبران بعدی ما مورد مخاطره قرار خواهد گرفت.

خبرآنلاین: علیرضا پناهیان در مراسم عزاداری رهبر شهید، با تأکید بر لزوم برخورد قاطع با دشمن، خواستار پیشبرد نبرد به‌صورت «عاشورایی» شد و هشدار داد که کوتاه‌آمدن می‌تواند امنیت رهبران آینده کشور را به خطر بیندازد.

6381088

بنا بر فیلمی که از اظهارات او منتشر شده، پناهیان افزود: خواهش می‌کنیم از مسئولین؛ دشمن اگر تقاضای سکوت و صبر کرد، صبر نکنید. زمانش رسیده دشمن را نابود کنید. دیگر نگذارید بلند شود.

پناهیان ادامه داد: اگر انتقام رهبری را از این دشمن زبون نگیرید، اگر این نبرد را عاشورایی پیش نبرید، امنیت رهبران بعدی ما مورد مخاطره قرار خواهد گرفت.

او با اشاره به موضوع آتش‌بس تصریح کرد: اگر گفتند آتش‌بس، قبول نکنید اگر یکپارچه حرف شما، انتقام باشد، دشمن از شما حساب خواهد برد.

پناهیان گفت: من کاری به رفتار مسئولین ندارم، امیدوارم مسئولین، امنیت مسئولان کشور را با انتقام فراهم بکنند، اما اینکه میلیون ها نفر در مراسم تشییع رهبر انقلاب فقط بگویند انتقام بسیار باشکوه است.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج