۱۵۸۵۵۷۵
۲۴۲۷
۲۴۲۷
پ

جزئیات حملات بامداد جمعه به اراک اعلام شد

معاون سیاسی استاندار مرکزی اعلام کرد بامداد جمعه در پی اصابت پرتابه‌ها به شهرک صنعتی حاجی‌آباد اراک، دو واحد صنعتی دچار خسارت شدند؛ با این حال تاکنون گزارشی از مجروحیت یا تلفات انسانی در این بخش از حادثه منتشر نشده است.

تسنیم: حسن قمری، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مرکزی بامداد جمعه در مصاحبه خبری با اشاره به حمله تروریستی آمریکایی اسرائیلی به واحد‌های صنعتی شهر اراک گفت: همان‌طور که اشاره شد، همزمان با اصابت این پرتابه‌ها به واحد‌های مسکونی، در شهرک صنعتی حاجی‌آباد نیز شاهد اصابت به دو واحد صنعتی بودیم.

8518578_794

وی افزود: خوشبختانه تا این لحظه در این بخش از حادثه موردی از مجروحیت یا شهادت گزارش نشده است، اما خساراتی به این دو واحد صنعتی وارد شده است.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مرکزی عنوان کرد: در اینجا لازم می‌دانم به نکته‌ای مهم اشاره کنم؛ ازدحام مردم برای تماشای صحنه حادثه به آفتی برای روند امدادرسانی تبدیل شده است.

قمری خطاب به مردم اظهار کرد: از مردم شریف و عزیز درخواست می‌کنم در هنگام بروز چنین حوادثی از هجوم و تجمع در محل خودداری کنند و اجازه دهند واحد‌های امدادی کار خود را انجام دهند تا بتوانند مصدومان را در سریع‌ترین زمان ممکن نجات دهند.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج