۱۵۸۷۰۶۸
۵۵۱۹
۵۵۱۹
پ

دو درخواست شهید لاریجانی از پسرش در روزهای آخر

سه روز مانده به شهادت، دکتر لاریجانی از پسرش قاطعانه خواست که دیگر او را همراهی نکند زیرا خطر ترور بسیار جدی است.

جماران: حجت الاسلام و المسلمین محمد مطهری فرزند استاد شهید مطهری و برادر همسر شهید علی لاریجانی طی یادداشتی در کانال شخصی خود در «ایتا»،  نوشت:

سه روز مانده به شهادت، دکتر لاریجانی از پسرش قاطعانه خواست که دیگر او را همراهی نکند زیرا خطر ترور بسیار جدی است.

حضور مرتضی در محل اصابت، اتفاقی نبود. از سحرگاه ۲۳ خرداد ۱۴۰۴، شب و روز ملازم پدر بود و به تیم حفاظت به طور مؤثر کمک می‌کرد.

مرتضی، فارغ التحصیل دکترای مکانیک از دانشگاه شریف در سال ۱۳۹۹، در این ۹ ماه نه تنها با شغل خود خداحافظی کرد، بلکه فاطمه شش ساله و علی لاریجانی دو ساله و همسرش را به ندرت می‌دید، همسری که آگاهانه و صبورانه به وضعیت جدید رضایت داده بود. درخواست ترک همراهی، از جمله به ملاحظه دو کودک خردسال مرتضی بود.

درخواست پدر پذیرفتنی نبود و چاره را در آن دید که یکی از دوستان پدرش را واسطه کند. شهید لاریجانی که دید او شدیدا اصرار بر ماندن دارد، نهایتا رضایت داد.

در هفته آخر، از مرتضی خواست با همان مداحی که در جلسات منزل روضه‌ می‌خواند در جایی قرار گذاشته شود. گفته بود فکر می‌کنم روزهای آخر است و دوست دارم یک بار دیگر روضه بشنوم. این جلسه برگزار شد.

photo_2026-03-17_16-09-09

photo_2026-03-23_14-02-19

photo_2026-03-23_14-20-42

سه عکس‌ بالا (شاید آخرین‌‌ها) در ۱۴ اسفند هنگامی که سرزده برای اقامه نماز به کتابخانه استاد شهید مطهری وارد شدند به اصرار معاون نورانی‌اش شهید بیاتی - که در یکی از عکس‌ها حضور دارد - با دوربین غیرموبایلی گرفته شد. به دکتر گفتم با قبای استاد نمازی بخواند. به شدت استقبال کرد.

ساعتی بعد چهار شهید (شامل پاسدار عزیز سید وحید فاطمی‌نژاد) راهی شدند. مرتضی به سید وحید گفته بود اگر بابا شهید شد و من زنده ماندم خودت من را بزن!

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج