۱۵۸۷۲۳۳
۱۱۴۳۵
۱۱۴۳۵
پ

توقیف اموال ۱۶ فرد خارج‌نشین و دو چهره مشهور

دادستان گلستان از شناسایی اموال ثبتی ۱۶ نفر که به همکاری با آمریکا و اسرائیل پرداخته‌اند خبر داد و گفت: اموال این افراد در حال شناسایی است و توقیف خواهد شد.

میزان: هدی رزاقی نژاد،  دادستان مرکز استان گلستان اعلام کرد:  ۱۶ فرد به حمایت از اسرائیل و دولت آمریکا پرداخته‌اند و ساکن خارج از ایران هستند، گفت: با کمک دستگاه‌های اطلاعاتی، امنیتی، اداره کل ثبت اسناد و املاک استان، راهور، بورس و شورای هماهنگی بانک‌ها، همچنین سامانه سهام قوه قضائیه اموال این افراد در حال شناسایی است و پرونده در دادسرای مرکز استان تشکیل شده است. 

قوه+قضائیه

رزاقی نژاد، با اشاره به قانون تشدید مجازات جاسوسی و همکاری با اسرائیل و کشورهای متخاصم علیه امنیت و منافع ملی، گفت: اموال این افراد بر اساس این قانون در حال شناسایی است و توقیف خواهد شد. 

وی ادامه داد: طبق این قانون اموال همه کسانی که به هر نحو با دشمن چه به صورت عملی و چه به صورت فعالیت رسانه‌ای و تبلیغی همکاری می‌کنند، مصادره می‌شود. 

وی ادامه داد: در بین این افراد نام دو چهره مشهور هم وجود دارد که به محض نهایی شدن، اطلاع‌رسانی خواهد شد. 

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج